gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 43  
»Bugün 810  
»Toplam 15050298  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.171.136
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediyesinden Asılsız Haberlere Yalanlama Açıklaması

Anamur Belediyesinden Asılsız Haberlere Yalanlama Açıklaması

Tarih 05 Eyl?l 2014, 10:48 Editör

Anamur Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü asılsız, sansasyon haberleri yalanladı...

Anamur Belediyesinden Asılsız Haberlere Yalanlama Açıklaması

 

Anamur Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü asılsız haberleri yalanladı…

 

Açıklama “Kamuoyuna Duyurulur” başlığı ile tüm haber sitelerine ve gazetelere geçildi.

 

       Yapılan açıklama aynen şöyledir:

 

“Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur,

 

3 Eylül 2014 Çarşamba Anamurhaberci (Atatürk Büstü’nün kapatılmasına vatandaşlar ateş püskürüyor, Saygısızlığın bu kadarına da pes) ve 4 Eylül 2014 Perşembe Ajansanamur (Atatürkçülük seçilene kadar mıydı, Rezalete tüm kesimlerden tepki yağıyor)  şeklinde basın organlarında yer alan asılsız haberler neticesinde kamuoyu yanlış ve yanlı yönlendirilmek istenmektedir.

 

 

 

Belediye Meclis Üyesi Cenk Ateş’e ait sosyal paylaşım sayfalarında kullanılan ve Algı Yanılması Sistemiyle ortaya atılan fotoğraflar vatandaşlarımızı kandırmaya yönelik ucuz ve basit bir kara propagandadan ibarettir ve ne yazık ki bunu yapan doğruyu savunması gereken, Anamur’da hizmetler konusunda taş üstüne taş konulmasına katkı sağlaması gereken, Anamur’un menfaatlerine olan konularda ilk önce taraf olması gereken Halkın oyuyla seçilmiş bir Belediye Meclis Üyesidir..

 

 

 

        Atatepe’ye konulan sözkonusu wireless cihazı Halkımızın mobil telefonlarında, internetlerinde kısacası iletişimde yaşadıkları sorunlar nedeniyle telekomünikasyon şirketlerinin talebi üzerine Anamur’a, şehrin yüksek noktalarından biri olan Atatepe’ye yerleştirilmiştir. Telekomünikasyon firmalarının talebi üzerine Belediyemiz teknoloji çağında vatandaşlarımızın Anamur’da iletişim güçlüğü yaşamamaları için bu talebe olumlu cevap vermiş, ilgili cihaz Zabıta Müdürlüğümüz ve Mühendislerimiz gözetiminde Atatepe eteklerine, Işıklı Atatürk Silüeti’nin 20 metre aşağısına ve sağ tarafa yerleştirilmiştir. Şuana kadar wireless cihazı ile ilgili belediyemize ulaşan herhangi resmi bir şikâyet başvurusu da bulunmamaktadır.

        
 
             

Yüce Atatürk; ‘İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cahilliktir, doğru yoldan sapmaktır. Yalnız ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının gelişimini anlamak ve ilerlemeleri zamanında takip etmek şarttır.’ Demiştir. Biz de Anamur Belediyesi olarak ilim ve fennin gereğini yerine getirip vatandaşlarımızın en kolay ve verimli şekilde teknolojiden yararlanmalarına katkı sunmaya çalışıyoruz.

 

 

Ancak görülmektedir ki kamuoyunu yanıltmak için çekilen fotoğraflarda algı hilesi kullanılarak sanki wireless cihazı silüetin tam önündeymiş gibi bir izlenim ortaya sürülmeye çalışılmış ve bu olaya ne yazık ki Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk alet edilmiştir.

 

 

Bu algıyı yaratmaya çalışanları ve vatandaşları kandırma politikası yürütenleri kınıyor, hukuk nezdinde de gerekli işlemlerin başlatılacağını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”

 

Anamur Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi