gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 30  
»Bugün 251  
»Toplam 15049739  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.252.140
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN ÜLKÜ OCAKLARINDAN PROTESTO

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARINDAN PROTESTO

Tarih 09 Haziran 2014, 23:06 Editör

Mersin Ülkü Ocakları Bayrağa Saygı yürüyüşü düzenli. Bayrak indirenleri protesto etti.

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARINDAN PROTESTO

 

Mersin Ülkü Ocakları Bayrağa Saygı yürüyüşü düzenli. Bayrak  indirenleri protesto etti. Ülkü Ocakları Başkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.

 

 

 

Mersin Ülkü Ocakları’nın duyurusu üzerine birkaç saat içinde toplanan bini geçkin Ülkücü, Diyarbakır’da Karakolda indirilen bayrak için tepkilerini “Bayrağa Saygı Yürüyüşü” yaparak gösterdiler. Yürüyüş Türkiye genelinde eş zamanda yapıldı.

 

 

 

Mersin Ülkü Ocakları il binası önünde toplanan Ülkücüler ve vatandaşlar ellerinde bayraklar ile Kuvay-ı Milliye caddesinde başlayıp, Cumhuriyet alanında basın açıklaması yapmak için yürüyüş yapmak istediler. “Bayrağa Kalkan Eller Kırılsın” , “Bayrak kanımız Feda Olsun Canımız”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, sloganları ve tekbirler getirerek yürüyüşe başlayan ülkücüleri polis, değil trafik durdurdu. Bu kez Ülkücüler sıkışan trafiği rahatlatmak için taksi minibüs ve otobüslere yol verdiler… Hastane caddesi esnaflarının da desteğini alarak bir müddet yürüyen Ülkücüler İstiklal Caddesinde rahatladılar. Cumhuriyet alanında ise Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan burada basın açıklaması yaptı.  Basın açıklaması sonrasında Ülkücüler sessizce dağıldı.

 

 

 

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Hüsnü DOĞAN’ın açıklaması aynen şöyledir:

 

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANININ KONUŞMASI

 

“Siyasi iktidarın bölücülerle yürüttüğü müzakerenin, terörü durdurmadığı gibi teröristleri daha çok şımarttığı, son hadiselerden sonra herkesin malumu olmuştur. Bölgede Türk devletinin etkisi gitgide azalırken, bölücülerin faaliyeti ise her geçen gün yoğunluk kazanmaktadır. Böyle giderse önümüzdeki günlerde çok daha vahim gelişmelerin yaşanabileceği anlaşılmaktadır.

 

Bölücü örgüt mensupları gayet rahat bir şekilde yol ve kimlik kontrolü yapmaktadır. Dağda, tepede örgüt paçavraları dalgalanmaktadır. Diyarbakır- Bingöl kara yolu günlerdir kapalıdır. Askerin ve polisin müdahalesi bibergazı sıkmaktan öteye geçememektedir. Devletin varlığının ortada olmaması hasebiyle bölücüler bölgeyi kontrolleri altına almış vaziyettedir.

 

 

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

 

Bardağı taşıran son damla ise bir grup teröristin 2. Hava Kuvveti Komutanlığına bağlı bir askeri alana girerek, Türk bayrağını indirmesi olmuştur. Yüksek güvenlikli bir alan olan 2. Hava Kuvvet Komutanlığında bu hadisenin meydana gelmiş olması da olayın vahametini artırmaktadır. Böylesi bir ihmal ve acziyet asla kabul edilemez. Bayrak, Türk milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir. Bayrağımız bağımsızlığımızın simgesi olmanın yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Bu şerefe ve namusa leke düşürmek hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Bayrağa uzanan o elleri kırmayan ve bu duruma sessiz kalan siyasi iktidar, aynı zamanda kendi şerefine ve namusuna da gölge düşürmüştür.

 

 

 

YÜCE TÜRK MİLLETİNE SESLENİYORUZ

 

Buradan yüce Türk milletine seslenmek istiyoruz: Yıllarca milli ve dini duygularını istismar ederek senden oy alan siyasi iktidar, din ve devlet düşmanı bölücülerle aynı yolun yolcusu olarak ilerlemektedir. Atalarımızın uğruna kanını sebil ettiği bayrağımız, hükümetin göstermiş olduğu zafiyetten dolayı öz yurdumuzda hain ellerce indirilmektedir. Bu ihanet sürecine tepkisiz kalma ve oy vermiş olduğun iktidardan bunun hesabını sor!

 

Türk milliyetçileri, yaşanan bu ihanet sürecini en kısa zamanda hesabını sormak üzere tek tek not etmektedir. Bu zillete sessiz kalan herkes, günü geldiğinde yüce milletimizin önünde hesap verecektir. Bayrağımıza el uzatan şerefsizler ve indirilmesine müsaade edenler elbette bunun bedelini ödemekten kaçamayacaktır.

 

BOZKURTLARIN MÜCADELESİ SÜRECEK

 

Buradan herkese açıkça beyan etmek istiyoruz: Türk’ün bayrağına uzanacak eli kırarız. Türk’ün vatanına dikilecek gözü çıkarırız. Türk’ün şerefine uzanacak dilleri koparırız. Hiç kimse Türk milliyetçilerini aşmadan, Türkiye üzerinde hesap yapabileceğini sanmasın. Bizim canımız tende olduğu müddetçe Türkiye bir Türk yurdu olarak varlığını sürdürecektir. Türkiye’de hainler olduğu müddetçe bozkurtların mücadelesi bitmeyecektir!

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi