gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 41  
»Bugün 567  
»Toplam 15050055  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.219.224.103
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SEMRA TEKELİ, ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

MHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SEMRA TEKELİ, ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Tarih 11 May?s 2014, 00:03 Editör

Semra Tekeli, bu pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SEMRA TEKELİ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, bu pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Mesajında; toplumun temelini ailenin, ailenin temelini ise annelerin oluşturduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli; “Gerçek ve karşılıksız sevgi ve merhamet örneği sergileyen annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı nesiller yetiştiren tüm Değerli Annelerimiz yılda bir gün değil, hayatımızın her alanında hatırlanması gerekmektedir. Annelerimiz bizler için tüm fedakârlıklara katlanmış ve en değerli varlıklardır. Dinimizde de annelerin önemi ve yeri büyüktür. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısı ile mümkündür. Unutulmamalıdır ki, kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkûmdur” dedi.

 

Tekeli, mesajına şöyle devam etti; “Günümüzde hayatın her alanında etkili ve başarılı olan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğun da sahibidir. Vatana ve millete faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü güçlüğe göğüs geren anneler, ailevi değerlerle birlikte kutsal ve geleneksel değerlerin yaşamasına ve geleceğe taşınmasına da katkı sunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları olarak, Anneler günü vesilesi ile evlatlarını vatan savunmasında kaybeden şehit annelerimizi de unutmadığımızı, her zaman hatırımızda ve gönüllerde ayrı bir yere sahip olduklarını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle her şeyin en iyisine ve en güzeline layık tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi