gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 5  
»Bugün 362  
»Toplam 15054235  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.146.105.137
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyet Coşkusu

Tarih 30 Ekim 2013, 10:33 Editör admin

Cumhuriyet bayramı Anamur'da Coşkuyla Kutlandı







              ANAMUR’DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Anamur’da Cumhuriyet Coşkuyla kutlandı.

28 Ekim günü Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumları yapıldı.

29 Ekim Sabahı da Anamur Belediyesi ve Anamur Kaymakamlığı’nın öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları katılımı ve CHP hariç tüm partilerin katılımıyla Türk Bayraklarıyla Anadolu Lisesi Kavşağı’ndan Şehir Stadı’na yüründü.

Anamur şehir stadında gerçekleştirilen törene Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Kesikbaş, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı M.Akif Dönertaş, Anamur İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör, MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük, BBP İlçe Başkanı Hasan Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, gaziler, daire amirleri, kurum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan törende ilk olarak protokol halkın bayramını kutladı. Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Cumhuriyet” konulu resim ve şiir ile lise öğrencileri arasında düzenlenen “Cumhuriyetin Kazandırdıkları” konulu kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri dağıtıldı.

Sunuculuğunu Anamur Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İlyas Mercan ve Anamur Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Handan Oğurlu’nun yaptığı törende öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu ve Anamur Ortaokulu tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi sunuldu.

Düzenlenen program tören geçişi ile son buldu.

 Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, Cumhuriyet Yürüyüşüne destek veren Kurum, Kuruluş, Stk ve Siyasi Partilere teşekkür etti.

Başkan Türe ayrıca Yeni Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk ve Gençlik Kaidesini çiçeklerle süsleyen Anamurlu Çiçekçi Esnafı’na, şehir stadını bayram programı sonrası temizleyen Anamur Koleji öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi