gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 81  
»Bugün 1734  
»Toplam 15051222  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.226.105
» Bu sitemizi ziyaretiniz
NEVZAT KÖSOĞLU VEFAT ETTİ

NEVZAT KÖSOĞLU VEFAT ETTİ

Tarih 10 Ekim 2013, 22:34 Editör

Eski Milletvekili, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Nevzat Köseoğlu vefat etti.

            NEVZAT KÖSOĞLU VEFAT ETTİ

 

Eski Milletvekili, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Nevzat Köseoğlu vefat etti.

 

Nevzat Kösoğlu için yarın TBMM'de bir tören yapılacak. Cuma namazına müteakkip Kocatepe Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı mezarlığında defnedilecek.

 

Nevzat Kösoğlu Kimdir?

 

Nevzat Kösoğlu 1940 yılında Erzurum, İspir'de dünyaya geldi. Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı. İstanbul’da gazetecilik ve hukuk tahsili yaptı. Ankara’da "Babıalide Sabah" adlı gazetede gazeteci olarak çalıştı. Yedek subay olarak askerliğini yaptıktan sonra, avukatlık mesleğinin yanı sıra "Söğüt Dergisi"ni çıkardı ve "Ötüken" yayınevinin kurucularından oldu.

 

1974 senesinde genel sekreter yardımcısı olarak MHP’de resmen görev aldı. 1977’de aynı partiden Erzurum milletvekili olarak seçildi. 12 Eylül 1980 İhtilali’nden sonra birbuçuk yıl hapishanede yattı. Çıktıktan sonra fiili siyasetle artık ilgilenmedi.

 

http://www.aktifhaber.com//nevzat-kosoglu-vefat-etti-867698h.htm  

 

 

 

        
         Bahçeli'den Nevzat Kösoğlu'na Başsağlığı Mesajı

 

        Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazar, düşünür ve siyaset adamı Nevzat Kösoğlu'nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazar, düşünür ve siyaset adamı Nevzat Kösoğlu'nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli, mesajında,"Ömrünü Türk milletine adayan, varlığını Türk milliyetçiliğinin gelişmesine hasreden; yazar, düşünür ve siyaset adamı Sayın Nevzat Kösoğlu'nun vefatından çok büyük bir üzüntü duydum.Şurası tartışmasızdır ki, Merhum Kösoğlu Türk düşünce ve fikir hayatının saygın isimlerinden birisi olarak her zaman takdir ve hasretle anılacak, çağımızın yüz akı mütefekkirlerinden birisi olarak milli vicdanlarda yaşayacaktır." dedi.

 

        Bahçeli'nin mesajı şu şekilde:

Ömrünü Türk milletine adayan, varlığını Türk milliyetçiliğinin gelişmesine hasreden; yazar, düşünür ve siyaset adamı Sayın Nevzat Kösoğlu’nun vefatından çok büyük bir üzüntü duydum.

Şurası tartışmasızdır ki, Merhum Kösoğlu Türk düşünce ve fikir hayatının saygın isimlerinden birisi olarak her zaman takdir ve hasretle anılacak, çağımızın yüz akı mütefekkirlerinden birisi olarak milli vicdanlarda yaşayacaktır.

Merhum Kösoğlu; eserleriyle, çalışmalarıyla ve sözleriyle Türk milliyetçiliğine yeni ufuklar açmaya çalışmış, yeni bakış açıları getirmeyi amaçlamış ve bunlara ilave olarak geçmişi ustaca yorumlamıştır.

Bu düşüncelerle ebediyete göçmesiyle hepimizi hüzne boğan Merhum Kösoğlu’na Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet diliyorum.

Muhterem ailesine, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı temenni ediyorum.

http://www.etikhaber.com/siyaset/155549-bahceli-den-nevzat-koesoglu-na-bassagl-g-mesaj.html

 

          
 
         KONYA TÜRK OCAĞINDAN TAZİYE MESAJI
 

Konya Türk Ocakları NEVZAT KÖSOĞLU’nun vefatı dolayısı ile bir mesaj yayımladı:

“Türk Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Ocakları Vakfı Başkanı, 1980 öncesi MHP Milletvekili Yazar Düşünür. NEVZAT KÖSOĞLU Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Ailesine Sabır ve Başsağlığı Dileriz.

Cenazesi 11 EKİM 2013 Cuma Günü Öğle Namazını Müteakiben Kılınacak Cenaze Namazının Ardında Gölbaşı Mezarlığına Defnedilecektir.

Allah Rahmet Eylesin.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi