gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 662  
»Toplam 15054535  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.219.14.63
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Tuğluoğlu'na Konvoylu Veda

Tuğluoğlu'na Konvoylu Veda

Tarih 19 A?ustos 2013, 09:28 Editör admin

İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu Konvoy'la Uğurlanacak.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur'un sevilen İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu onuruna yemek verdi.

    Anamurda dört yıl görev yaptıktan sonra Mersin’e tayini çıkan Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu ve eşi Pınar Tuğluoğlu adına Tarihi Lütfi Kısakahyaoğlu Konakl Cafe%Restaurant'ta verilen yemeğe Kent Protokolü'nün yanı sıra kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Şimşekler taraftar grubu, Anamur Belediyespor ve basın mensupları katıldı.

     Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk ve Yeni Emniyet Müdürü Murat Üngör de Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından verilen veda yemeğine katılanlar arasındaydı.  Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu’nun Anamurdaki hizmetlerini içeren bir fotoğraf albümü müzikli slayt eşliğinde gösterildi, izkleyenler duygulu anlar yaşadı. Yemekte Kaymakam Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Türe,  Anamur Belediye Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozkurt, ve Şimşekler Grubu Fuat Tuğluoğlu'na birer plaket verdiler. Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin eşi Meliha Türe de  Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu’nun eşi Pınar Tuğluoğlu’na çiçek ve plaket verdi. Yemeğin verildiği Kısakahyaoğlu Konağının işletmecisi Murat Parlak adına plaket ve konağın resminin yer aldığı panoyu işletme müdürü İbrahim Işık takdim etti.

     Belediye Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi müzisyenleri Furkan, Merve ve Yerel Sanatçı Kürşad Hamdi Arıkan'ın yaptığı müzik eşliğinde verilen yemekte düzenlenen plaket töreninde konuşan Kaymakam Cengiz Cantürk, “Bizim gibi devlet memurları, gittikleri yerlerde elbetteki kamu görevi yapmaktadır. Ama bazılarımız, toplumla iç içe, yıllarca unutulmayacak izler bırakırız. Fuat Bey de Anamurda halkın gözünde ve gönlünde unutulmaz güzel izler bırakmış. Bu herkese nasip olmaz. Bu nedenle kendisine teşekkür ve tebrik ediyorum.” Dedi.

     Belediye Başkanı Mehmet Türe de Anamur’a verdiği hizmetlerden ve her zaman vatandaşın yanında halkla iç içe olması ve tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde kendilerine destek vermesinden dolayı teşekkür etti. Özellikle Anamur Belediyespor’un tüm deplasmanlarında yanlarında olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Fuat bey 4 yıl boyunca Anamurda öyle bir görev yaptı ki, bir zamanlar ben de kolluk kuvvetlerinde amirdim, halka yaklaşırsak otoritemizi kaybedeceğimizi sanırdık. Ama Fuat Tuğluoğlu, bir emniyet müdürü olarak halkın içine indi ve halkla iç içe bir emniyet teşkilatı oluşturdu. 4 yıl boyunca asayiş olayları büyük ölçüde azaldı. Daha da ötesi Anamur halkı Emniyet Teşkilatını bir kez daha sevdi. Bu anlamda Anamur halkı adına kendilerine ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Anamur'da artık 34 bin evleri var.” Dedi. 

     Konuşmalarında zaman zaman duygulanan Anamur Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu da Anamur’u çok sevdiğini ve buradan bir ev aldığını söyledi. Anamur halkının kendisine gösterdiği bu sevgi ve dostluktan dolayı oldukça memnun olduğunu kaydeden Tuğluoğlu, “Anamur halkının göstermiş olduğu bu ilgiye teşekkür ediyorum. Mersin çok uzak bir yer değil. Yolumuz da yapıldığı takdirde daha da kısa zamanda gelebileceğiz. Hafta sonlarımız hep Anamurda geçecek. Kim bilir belki de 4 yıl sonra Anamur’da ki evimize yerleşeceğiz. ” Dedi. 

     Gecenin ilerleyen saatlerinde Kürşad Hamdi Arıkan ve Şafak Küçükderya'nın oyun havaları ile yemeğe katılanlar sahnede ter attı.

     Salı günü Anamur'dan ayrılacak olan Tuğluoğlu için Salı saat 10:00'da konvoy düzenlenecek. Konvoy Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanından başlayacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi