gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 49  
»Bugün 880  
»Toplam 15050368  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.41.187
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Emek Platformu:

Emek Platformu: "AKP Ülkeyi uçuruma sürüklüyor"

Tarih 17 Haziran 2013, 02:36 Editör

Anamur'da Taksim Gezi parkına destek yürüyüşü yapıldı...

Emek Platformu: “AKP Ülkeyi uçuruma sürüklüyor”

Anamur’da Taksim Gezi parkına destek yürüyüşü yapıldı…

Anamur Eğitimsen Emek Platformu tarafından düzenlenen “Taksim Gezi Parkı eylemcilerine destek “yürüyüşü Pazar günü gerçekleştirildi. Platform Üyeleri önce Cumhuriyet Meydanında toplandı. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık hükümeti protesto ettikten sonra gurup buradan Atatürk Heykeline kadar Hükümet Aleyhinde sloganlar atarak yürüyüşe geçti.

 

         

Burada bir basın açıklaması yapan Emek Platformu Üyeleri, 15 gündür Taksimde yaşanan orantısız güç kullanımından dolayı hükümeti yerden yere vurdu. 11 yıldır ülkeyi yöneten AKP Hükümetinin ülkeyi uçurumun kenarına sürüklemekle şikâyet eden sözcü, ülkemizi iç savaşın eşiğine getiren Başbakan Tayip Erdoğan ve hükümeti istifaya davet etti.

         

Basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi:” Bu ülkenin Başbakanı halkımızı Müslüman- Gayri Müslüman, Dindar- Dinsiz, Sünni- Alevi, Türk- Kürt ayrımı yaparak ülkemizi iç savaşın eşiğine getirmiştir. Son olaylarla AKP kendi ipini çekmiştir.

         

AKP İktidarı, emperyalizmin ülkemize dayattığı parçalama- bölme projesi olan Açılım Projesini hayata geçirmiştir. Bu projeyi asla kabul etmiyoruz. Bu projeler üniter devletin ortadan kaldırılması projesidir. Buna izin vermeyeceğiz.

         

AKP Hükümeti yeni anayasa çalışması ile Cumhuriyet Rejimini ortadan Kaldırıp dikta rejimi yaratma peşindedir. Türk Milleti esaret altında yaşamaktansa ölmeyi tercih eder. Akp Hükümeti demokrasiyi kaldırmak istemektedir. Bunun örneğini Taksimde, Ankara’da ve diğer şehirlerde görmekteyiz.

         

Sadece ülkesine, Cumhuriyetine, özgürlüğüne ve çevresine sahip çıkmak isteyen insanlarımıza adeta işkence uygulamaktadır.  Onları dinlemek yerine, tv. lere çıkıp iyice ortamı germek isteyen Başbakan gerilimden adeta nemalanmaktadır. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamakla görevli polisler, bugün halkın can ve mal güvenliğini tehdit eder hale gelmiştir. Bazı polislerin yaralılara müdahale den doktorlara bile şiddet uyguladığı görülmektedir. Vatandaşlarımıza uygulanan faşizan baskıları şiddetle kınıyoruz.

         

Siz ne yaparsanız yapın, bu millet baskıya ve zulme asla boyun eğmeyecektir. Yapılan baskılar bizleri daha fazla güçlendirmiştir” denilen açıklamada, aksi halde bu ülkenin vatansever insanları, bu ülkeyi sana ve iktidarına dar edecektir denildi.

         

Emek Platformunun basın açıklaması sık sık “Tayyip istifa,  Sonuna kadar omuz omuza, Her yer Taksim, Her yer direniş “ sloganlarıyla kesildi. Yapılan bu açıklamaların ardından Emek Platformuna mensup kalabalık sessizce dağıldı. 

 

 

          

Haber: Önder DEMİR-ANAMUR

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi