gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 49  
»Bugün 403  
»Toplam 15049891  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.135.202
» Bu sitemizi ziyaretiniz
HANIMELİ'NİN 2. KURULUŞ YILINDA TÖREN DÜZENLENDİ

HANIMELİ'NİN 2. KURULUŞ YILINDA TÖREN DÜZENLENDİ

Tarih 16 Mart 2012, 00:12 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’'nin seçim öncesi vaadi olan ve hayata geçirilen Hanımeli İhtiyaç Bankası 2. yılını tamamladı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'nin seçim öncesinde vatandaşlara sözünü verdiği ve vaatleri arasındaki broşürlerinde yer alan ve bir sosyal tesisten, bir pazaryerinden, bir üstgeçitten maddi olarak küçük ama manevi olarak daha önemli dediği Hanımeli İhtiyaç Bankası 3.yılına giriyor.

 

Hanımeli bilindiği gibi şevâtin zirvesi olarak ifade ediliyor.

    

   

 

3 Şubat 2010 tarihinde muhteşem bir vatandaş topluluğunun bir araya gelmesi ile açılışı yapılan Hanımeli İhtiyaç Bankası  tamamladığı 2 yıllık süre boyunca toplam 50.000 parça eşya dağıttı.

 

7000 kişi Hanımeli'ne yardımda bulunurken 6000 ihtiyaç sahibi de bu yardımlardan faydalandı.

 

Ramazan aylarında toplamda 2500'e yakın gıda paketi dağıtan Hanımeli İhtiyaç bankası Anamur Köyleri'ne ve çevre belediyelere de yardımlar gerçekleştirdi.

 

    

 

5000 çift erkek, çocuk ve bayan ayakkabısı dağıtan hanımeli toplam 15.000 paket çay, salça, un, bulgur, mercimek, pirinç vs. içerikli gıda dağıttı.

 

400 kg un, 300 kg tavuk, 200 kg'a yakın da et dağıtan hanımeli İhtiyaç bankası ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olmayı sürdürüyor.

 

7 engelli aracı, 4 hasta yatağı, 42 gelinlik, 23 sünnet kıyafeti, 100 koltuk takımı, 37 fırınlı ocak, 49 buzdolabı, 60'a yakın soba, 80'e yakın vitrin'i ihtiyaç sahiplerine ulaştıran hanımeli gönüllü bayanların faaliyetleriyle çalışmalarını yürütüyor.

 

Belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, hayır sahipleri, basın ve vatandaşların katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Hanımeli İhtiyaç Bankası'nın 2. Kuruluş yıldönümü kutlandı.

 

Hanımeli ihtiyaç Bankasını tanıtan, anlatan ve yardım çalışmaları hakkında görüntüler olan yaklaşık 35 dakikalık video gösterimi ilgiyle izlendi.

 

Hanımeli İhtiyaç Bankası Proje Sorumlusu Nilgün Ayhan yaptığı konuşmada bu anlatılanların faaliyetlerin sadece bir kısmı olduğunu, yapılan yardımların anlatmakla bitmeyecek kadar fazla olduğunu belirtti.

 

   

 

Almanya Bingen şehrinden de 20 koli oyuncak ve 20 koli kırtasiye malzemesi desteği sağlandığını belirten Ayhan Başkan Mehmet TÜRE'ye böyle büyük ve önemli bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti.

 

Belediye başkanı Mehmet TÜRE yaptığı konuşmada tüm hayır sahiplerine teşekkür ederken, Hanımeli'nin hiçbir ayrım gözetmeksizin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığına vurgu yaptı.

 

Başkan Mehmet TÜRE tüm çalışmaların kayıt altına alındığını, veren el ile alan elin birbirini görmediğini, amacın sadece Allah Rızası olduğunu ve Anamurluların bu projeye sahip çıktığını ifade etti.

 

   

 

2 yıl önce Hanımeli tarafından zor şartlar altında 5 evladını okutma mücadelesi veren ve bu özverisiyle yılın annesi seçilen Habibe Geniş'in oğlu Mehmet Geniş programda kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Mehmet Geniş konuşmasında hayır sahiplerine teşekkür etti.

 
             
 
         Hanımeli ihtiyaç Bankasına her zaman destek olan; 

 

MEVLANA GİYİM,  ONUR DERİ, UZMAN SOĞUTMA, ARZUM GİYİM, TİTANİK,  KARLAR GİYİM,   İSTİKBAL MOBİLYA,  PETEK MARKET, GENPA, YAĞMUR MARKET, MİGROS, CEREN MARKET, HALİL CEP, YENER  FAZILOĞLU, AKİF DEMİR,    YÜKSEL KAPLAN, AHMET NOHUT REKLÂM, HÜSEYİN BOZDEMİR, SEVİLEN KUNDURA, KARAGÖZ MARKET, SONEREX KUNDURA, CEYLAN KUNDURA, MOR-MAVİ, ALGÜL MANİFATURA, BUTİK ÇOBAN, ALEV KUNDURA, GÜVEN MOBİLYA, ÜNLÜSELEK OTEL, ŞİMŞEK OTEL, YALÇIN MARKET, BABA MARKET, DOĞANELİ MARKET, FAZILOĞLU MARKET, A101 MARKET, ÇAVUŞOĞLU MARKET, CİTYPARK, TUNALI KIRTASİYE, KOMŞU MAĞAZASI, HALI DÜNYASI, FATİH GIDA, KARDELEN MARKET, KADER MARKET, POLARİS, 222 ŞEKİL, ATAY ECZANESİ'ne plaket verildi.

 

Hanımeli Fahri Başkanı Meliha Türe ye destekleri dolayısıyla Nilgün Ayhan plaket verdi.

     

    

Hanımeli Proje Sorumlusu Nilgün Ayhan a fedakâr çalışmaları dolayısıyla Başkan Mehmet TÜRE plaket verdi.

 

Başkan Mehmet TÜRE ye de İhtiyaç sahipleri adına Nilgün Ayhan plaket takdim etti.  

 
             
 
         Anamur Belediyesi Basın Müdürlüğü Personeli Muhammed İbrahim Arıkan'ın sunumuyla gerçekleşen program ikramlarla son buldu.

 

    

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi