gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 41  
»Bugün 771  
»Toplam 15050259  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.218.169.50
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Mehter Marşıyla İndirim, Usain Bolt Hızıyla Zam

Mehter Marşıyla İndirim, Usain Bolt Hızıyla Zam

Tarih 20 May?s 2013, 07:31 Editör

TBM Genel Başkanı İbrahim Güllü; "petrol fiyatlarındaki indirimler pompaya mehter marşıyla, zamlar ise Usain Bolt hızıyla yansıtılıyor" dedi.

          “Mehter Marşıyla İndirim, Usain Bolt Hızıyla Zam”

Petrol fiyatlarının pompaya yansıma hızını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Vekili ve Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Genel Başkanı İbrahim Güllü; “petrol fiyatlarındaki indirimler pompaya mehter marşıyla, zamlar ise Usain Bolt hızıyla yansıtılıyor” dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Vekili ve Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Genel Başkanı İbrahim Güllü; konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştır:

“Geride bıraktığımız dokuz ayda dünyada ham petrol fiyatları yüzde 16,55 oranında düşmüştür. Bu nedenle İspanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan'da akaryakıt fiyatları önemli ölçüde ucuzlamıştır. Bu ülkeler, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarının oluşumunda baz alınan "en yakın erişilebilir uluslararası piyasa" olarak adlandırılmaktadır. Ancak buna rağmen ülkemizdeki akaryakıt fiyatı bu dönemde sadece litrede iki kuruş ucuzlamıştır.

Dolardaki ve ham petrol fiyatlarındaki artış, Türkiye’deki pompalara Usain Bolt hızıyla yansırken, piyasalardaki düşüş mehter adımlarıyla pompamızı etkilemektedir.

Zam yapılırken gösterilen hızı, indirim yapılırken de görme ümidiyle yaşayan ülkemiz tüketicisi, dünya ortalamasının çok üzerindeki oranlarda alınan vergiler nedeniyle dünyanın en pahalı akaryakıtını satın almaya devam etmektedir.

IMF ye borcu bitirmekle övünen siyasi iktidara yeni bir övünç nedeni öneriyoruz: “Gelin, benzin istasyonlarını vergi dairesi gibi kullanmaktan vazgeçin! Dolaylı vergileri düşürün, övünmek hakkınız olsun…”

İbrahim Güllü

TBF Genel Başkan Vekili

TBM Genel Başkanı

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi