gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 55  
»Bugün 458  
»Toplam 15049946  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.226.251.22
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR EMNİYETİNCE MUZ HIRSIZLARI YAKALANDI

ANAMUR EMNİYETİNCE MUZ HIRSIZLARI YAKALANDI

Tarih 14 Mart 2012, 00:53 Editör

Anamur'da Muz hırsızları Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak adliyeye sevkedildi…

        Anamur’da Muz hırsızları Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak adliyeye sevkedildi…

       Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili bir kamuoyuna ve basına yapılan açıklama şöyledir:

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizin “Hırsızlıkla Mücadele” kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu;

12.03.2012 günü saat. 12.10 sıralarında İlçemiz Fatih Mahallesi Sultan Çayının Doğu kısmında bulunan Muz Seralarının arasından şüpheli  33 LE…….  Plakalı beyaz renkli Peugeot marka bir minibüs ekiplerce durdurulmaya çalışılmış, araç dur ihtarına uymayarak Kalınören Mahallesi Emirşah Köprüsü istikametine kaçmaya başlamış,  takip edilen araç Emirşah Köprüsüne 200 metre mesafe kala direksiyon hâkimiyetini kaybederek Sultan Suyuna düşmesi sonucu trafik kazası meydana gelmiştir.

Ekiplerin araç içerisinde yapmış oldukları arama neticesinde, aracın kasasında yeni kesilmiş toplam 9 dal muz dalının olduğunu görülmüş, olayla ilgili polisçe hırsızlık malı olduğu değerlendirilen 9 dal muz ağacına el konularak, araç içerisinde bulunan Ç.K. (Anamur - 1992 doğumlu), H.A. (Anamur - 1995 doğumlu) ve B.T. (Anamur – 1994 doğumlu) isimli şahıslar ekiplerimizce yakalanmışlardır.

Yakalanan şahıslar Hırsızlık Suçu ile ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmışlar, polisçe yapılan araştırmalar neticesinde, belirtilen şahısların aracın kasasında yeni kesilmiş toplam 9 dal muz ağacını İlçemiz Emirşah Köyü ile Kalınören Mahallesindeki adreslerdeki muz seralarından çaldıkları tespit edilmiş, elde edilen çalıntı muz ağaçları polisçe sahipleri bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

 Daha sonra da, konu ile ilgili soruşturmayı derinleştiren polis tarafından, yakalanan bu şahısların daha önceki tarihlerde Anamur’ un çeşitli köylerinde 5 ayrı adresteki seralardan da muz ağacı hırsızlıkları yaptıkları tespit edilmiştir.

Seralardan muz ağacı hırsızlığı suçuna karışarak gözaltına alınan (3) şüpheli şahıs  Polis ve Jandarma tarafından ifadeleri alındıktan sonra 13.03.2012 günü Anamur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

Basın ve kamuoyuna duyurulur. 13.03.2012

 

ANAMUR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi