gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 1168  
»Toplam 15043355  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.117.109
» Bu sitemizi ziyaretiniz
AGİAD'dan Belediyespor'a Kahvaltı

AGİAD'dan Belediyespor'a Kahvaltı

Tarih 12 Nisan 2013, 09:04 Editör admin

AGİAD Anamur Belediyespor'a Kahvaltı verdi.

    Akdeniz Girişimci İş Adamları Derneği (AGİAD), Anamur Belediyespor'a Adanalı Ocakbaşı'nda kahvaltı programı düzenledi.

     AGİAD'ın sporcuların başarılarını tebrik etmeyi ve onların yanında olduklarını hissettirmeyi amaçladıkları kahvaltıya, Anamur Belediyespor Onursal Başkanı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Fikri Pehlivan Eğitim Kurumları ve Şelale Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nurettin Padak, AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Emil, AGİAD Genel Sekreteri Niyazi Çelik, Agiad Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Taş, Bora Güven, Mustafa Çamtosun, Ömer Bozdayı, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Koyuncu, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülnasir Aydın, Halil Cep, Orçun Öztürk, Adnan Kül ve Şimşekler Taraftar Grup Başkanı Özgür Bereç katıldı.

     Düzenlenen kahvaltıda söz alan AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Emil, dernek olarak Anamur Belediyespor'un başarılarını takdir ettiklerini belirtti. Emil, "Sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Dernek olarak her zaman yanlarındayız. İlçemizin tanıtımında çok büyük bir katkıları oldu. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum." Dedi.

      Ardından söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur'un bu başarıyı hak ettiğini vurgulayarak, "İnşallah dünya rekorunu ispat ederek seneye profesyonel lige çıkıp halkımıza armağan ederiz. Anamur Belediyespor'un şanlı bir tarihi var. Takımımızdan oldukça memnunum. AGİAD'a yanımızda oldukları için teşekkür ederim. Derneğin objektif olması özüne duyduğu saygıyı gösteriyor. Bu haftaki maçın galibiyetini AGİAD'a hediye ediyoruz." Dedi ve sporculara maçtan önce primlerinin ödeneceği müjdesini verdi.

     Anamur Belediyespor'un kaptanı Ahmet Sarı AGİAD'a teşekkürlerini sunarken Teknik direktör Erkan Kahraman ise kendisinin geçici olduğunu ama arkasında kalıcı işler bırakmak istediğini dile getirdi. Kahraman, "Bu yakalanan başarı sporcularımızın başarısıdır. Onursal Başkanımız Mehmet Türe'ye ve geçmişte takımımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki maçı kazanıp AGİAD'a hediye edeceğiz." Şeklinde konuştu.

     Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi