gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 10  
»Bugün 202  
»Toplam 15054075  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.143.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Yılın En iyi Takımı Ödülü Alan Anamur Belediyespor Benfica Karşısında

Yılın En iyi Takımı Ödülü Alan Anamur Belediyespor Benfica Karşısında

Tarih 27 Mart 2013, 10:06 Editör admin

Anamur Belediye Spor yılın en iyi takımı ödülüne layık görülürken, 29. maçını da kazanması halinde Benfica'nın kırdığı 29 maçlık dünya galibiyet rekoruna da ortak olacak.

     Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü işbirliğiyle ''2012 Yılı Sporun Enleri'' ödül töreninde 27 maçta 27 galibiyetle Türkiye rekoru kıran ve sezonu şampiyon tamamlayan Anamur Belediyespor’a yılın takımı ödülü verildi.

     Ödül töreninde Anamur Belediyespor Teknik direktörü Erkan Kahraman yılın teknik direktörü seçildi. Törende Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye de Spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

     Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü işbirliği ile "2012 Yılı Sporun Enleri" ödül töreni düzenlendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen törene, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, belediye başkanları ile sporcular katıldı.

     Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, geleneksel hale getirdikleri “Sporun En’leri” ödül töreninin bu yıl 8.'sini düzenlediklerini söyledi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Mersin Süper Amatör liginde oynadığı 27 maçta 27 galibiyet alarak Türkiye rekoru kıran Anamur Belediyespor’a “ Yılın En Başarılı Takımı ” ödülü verildi. Ödülü Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Koyuncu ve Futbol Şube Sorumlusu Abdulnasır Aydın İl Spor Müdürü İbrahim ilhami Koç’un elinden aldı. Ödül töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Anamur Belediyespor kulüp Başkanı İhsan Koyuncu ve Futbol Şube Sorumlusu Abdulnasır Aydın “ Bu ödülü bizlerden hiç bir desteğini esirgemeyen başta Anamur Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türe, tüm yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız, taraftarlarımız ve bütün Anamur Halkı adına alıyoruz. Bizi bu ödüle layık gören değerli büyüklerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

     Ödül töreninde “Yılın Teknik Direktörü” ödülüne layık görülen Anamur Belediyespor teknik Direktörü Erkan Kahraman yaptığı açıklamada; “ bu ödülü almamda büyük pay sahibi olan futbolcularıma, teknik ekibime, belediye başkanıma, yöneticilerime ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kazandığımız başarıların ardından aldığımız bu ödül mutluluğumuzu bir kat daha arttırdı ve bizleri daha da hırslandırdı. Sezon başında koyduğumuz BAL Ligi hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Ama bizim asıl hedefimiz 3. Lig ve daha yukarıları olacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

     “Sporun En’leri” ödül töreninde Spor’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketine layık görülen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe programından dolayı ödül törenine katılamadı. Başkan Mehmet Türe’nin plaketini Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Koyuncu aldı. Ödül Töreninde yine Anamur’lu olan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve Spor33’ün sahibi Volkan Toslak’ta spora verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi aldılar. Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

     Öte yandan Anamur Belediye Spor son hafta maçında yoğun yağış altında evinde oynadığı maçta Tarsus Belediyespor’u 5-0 mağlup etti. Anamur Belediyespor aynı maçta 1 de penaltı atışından yararlanamadı. Haftasonu ise deplasmana Silifke’ye gidecek olan Anamur Belediye Spor bu maçı da kazanması halinde Benfica’nın kırdığı 29 maçlık galibiyet rekoruna ortak olacak. Şu ana kadar 28 maçta 28 galibiyet ile oynayan Anamur Belediyespor bu maçı da kazanması halinde dünya tarihine geçecek.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi