gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 41  
»Bugün 1035  
»Toplam 15050523  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.227.0.192
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BOZYAZI EKK'DE BAŞKAN ÜNAL'A TAM DESTEK

BOZYAZI EKK'DE BAŞKAN ÜNAL'A TAM DESTEK

Tarih 13 Mart 2013, 23:42 Editör

Mersin Bozyazı EKKK 2012 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nda Başkan Muzaffer Ünal'a üyeler tam destek verdi.

          BOZYAZI EKKK’DE BAŞKAN ÜNAL’A TAM DESTEK…

Bozyazı - Sınırlı Sorumlu (S.S) Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Birliği’ne bağlı Mersin Bozyazı EKKK 2012 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda Başkan Muzaffer Ünal’a üyeler tam destek verdi.

Bozyazı Kerim Traş Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına oybirliğiyle Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, divan başkan yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekilleri, Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın ve Mersin Erdemli EKKK Başkanı Hüseyin Aksay seçildiler.

 Bakanlık Temsilcileri Mustafa Yavuzkan, Serdar Kağan, Mehmet Emin Şafak ve Mehmet Ali Güngördü’nin yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru üzerine Divan Başkanı Barışık, genel kurulu açarak, salonda bulunanları, hakkın rahmetine kavuşmuş tüm esnaf ve sanatkârlar ile Atatürk ve şehitlerimiz anısına saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu.

 

  

 

 

Gündem gereği, Divan Başkanı Barışık’ın uyarısıyla yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları salonda bulunan ortaklara okunarak, ayrı ayrı ibraya sunuldu. Ortaklar, raporları oybirliğiyle kabul ederek, Başkan Ünal’a destek verdi.  2013 yılı tahmini bütçesi genel kurula okunarak, müzakereye açıldı, söz alan olmayınca, yapılan oylamada tahmini bütçe oybirliği ile kabul edildi.

 

 

          

Birlik ve Divan Başkanı Kazım Barışık, kooperatif başkanlarının, devletin kutsal emaneti olan kredileri dağıtırken sıkı araştırma yaparak, hiç kimseye geri dönüşü olmayacak krediyi vermemelerini, ihtiyaç sahibi ortakların da ödeyebilecekleri miktarda kredi talep etmelerini istedi.

            Genel kurula, ayrıca Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri; Mersin Akdeniz EKKK Başkanı Fatih Özcan, Düziçi EKKK Başkanı Bahtiyar Namlı, Tarsus EKKK Başkanı Mahmut Şahin ve Osmaniye EKKK Başkanı Cemal Öz, Osmaniye Bahçe EKKK Başkanı Mustafa Adanır, Silifke EKKK Başkanı Uçal Mavili de katılarak Başkan Ünal’a destek oldular.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi