gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 38  
»Bugün 340  
»Toplam 15049828  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.171.136
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Emniyetinden Şiddet ve Uyuşturucuya Fren Konferansı

Anamur Emniyetinden Şiddet ve Uyuşturucuya Fren Konferansı

Tarih 11 Aral?k 2012, 20:10 Editör

Konferanslarla öğrencilere huzurlu bir eğitimin yolunu açmayı amaçladıklarını ifade ederek bu türden toplantıların önemine değinildi.

Son zamanlarda yaptığı çalışmalarla halkımızın takdirini kazanan Anamur Emniyet Müdürlüğünün okullarımızdaki huzur toplantıları kesintisiz devam ediyor. Bugüne kadar değişik okullarımızda şiddet, uyuşturucu ve trafikle ilgili verdikleri huzur konferanslarına bir yenisini ekleyen Anamur Emniyeti bugün Anamur Kız Meslek Lisesinde de öğrencilere bir konferans vererek, okullarımızda yaşanan şiddet ve uyuşturucu konularını masaya yatırdı.
 
           
 
Konferansın açılış konuşmasını yapan Anamur Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, bu türden konferanslarla öğrencilere huzurlu bir eğitimin yolunu açmayı amaçladıklarını ifade ederek bu türden toplantıların önemine değindi.
 
Konferansa Tuğluoğlu’nun yanı sıra Anamur Emniyet Müdür Yardımcısı Mithat Tolunay,  Emniyet Amiri İsrafil Ergün ile Anamur Kız Meslek Lisesi Müdürü Yusuf Tuğrul ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
 
                       
 
Konferansta öğrencilere, uyuşturucu kullanımının insan bedeninde yaptığı olumsuz tahribat, genel trafik kuralları ve okullarda şiddetle ilgili uyulması gereken kurallar bir kez daha anlatıldı. Konferansın sonunda öğrencilerle soru- cevap şeklinde karşılıklı bilgi alış-verişi de yapıldı. Konferansı son derece yararlı bulan okul yönetimi ve öğrenciler bu türden konferansların yararına dikkat çektiler.

 

Haber: Önder DEMİR- Anamur

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi