gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 5  
»Bugün 181  
»Toplam 15054054  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.252.37
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Ressam Neşe Kaynak Sergi Açacak

Ressam Neşe Kaynak Sergi Açacak

Tarih 03 Kas?m 2012, 22:15 Editör admin

Ressam Neşe Kaynak Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

     15 Kasım 1987'de Konyanın Beyşehir ilçesinde doğan, İlköğretimini Manavgat Çeltikçi İlköğretim Okulunda, Lise Eğitimini Anamur Endüstri Meslek Lisesinde tamamlayan ve 2007-2008 öğretim yılında Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptıran aslen Beyşehirli ancak sorulduğunda Anamurluyum diyen Ressam Neşe Kaynak Anamur Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nde bir sergi açacak.

    Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim alan ve aldığı eğitime duygularını katarak tuale döken Ressam Neşe Kaynak ilk sergisini de büyük sevgi beslediği ve halen yaşadığı Anamur'da açacak. Ressam Neşe Kaynak 'Hayatın İçinden Anamur'dan Kareler' adlı resim sergisini 15 Kasım 2012 günü Anamur Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nde sergileyecek. 4 çocuklu bir ailenin küçük kızı olan Ressam Kaynak doğal ve gündelik hayatın içerisinden yakaladığı görüntülere fırçası eşliğinde duygularını katarak resimlerini yaptığını belirtirken, Anamur Belediyesi de sanatçıya sergi konusunda destek verecek.     

     Cuma günü Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'yi makamında ziyaret eden Ressam Neşe Kaynak doğum gününde gerçekleştireceği ilk sergisi için Anamur Belediye Başkanı'ndan destek sözü aldı. 15 Kasım günü saat 15:00'te kurdela kesimiyle başlayacak olan sergi 2 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi