gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 44  
»Bugün 550  
»Toplam 15050038  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.217.6.114
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den Anamur Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Başkan Türe'den Anamur Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Tarih 10 Ekim 2012, 00:57 Editör

Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Cuma akşamı da Anamur Ülkü Ocakları'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ziyaretlerini sürdürüyor. Gün içerisinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Mehmet TÜRE düğün ve cenaze programlarında bulunarak vatandaşların üzüntü ve mutluluklarına ortak olurken hafta içerisinde çeşitli ziyaretler de gerçekleştiriyor.

Ziyaretler kapsamında son olarak TÜRKAV Anamur Şubesi'nde brifing veren Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Cuma akşamı da Anamur Ülkü Ocakları'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Anamur Ülkü Ocakları Yöneticileri ve Başkan hasan Oktar'ın hazır bulunduğu ziyarette Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE çalışmalarını anlattı.

           

Yapılan hizmetlerin enine boyuna değerlendirildiği ziyarette Başkan TÜRE detaylı bilgiler verdi. Anamur'da yapılan ve hizmete geçen yeni Cumhuriyet Meydanı, Şehit Uzman Çavuş Serkan Angay Üstgeçiti, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri, Anamur Belediyesi Sosyal tesisleri, Tarihi Kısakahyaoğlu konak restorasyonu, Dijital Su sayacı Sistemi, Toplu taşımada Anamurkart, Hanımeli ihtiyaç Bankası, Geri Dönüşüm tesisi, Kültür sanat ve Gençlik merkezi, M.Akif Ersoy Caddesi parke Yol çalışması, 19 Mayıs caddesi parke Yol çalışması, 2 yeni otobüs, Yeni et Nakil Aracı, Yeni Sokak Süpürme Aracı, Cenaze nakil Aracı, Süryapı Anamur Evleri Gelir Ortaklığı projesi ve birçok hizmetin değerlendirildiği sohbette Ülkü Ocakları Yöneticileri Başkan Mehmet TÜRE'ye gayret ve çabası dolayısıyla teşekkür ettiler.

           

 

Anamur Ülkü Ocakları Yöneticileri ile gündemi de değerlendiren Başkan Mehmet TÜRE'ye yöneticiler Anamur'un geleceğine hizmet edecek büyük projeleri uygulamaya koyduğu için teşekkür ederken Yapımına yakında başlanacak olan Türkiye'nin en modern hal tesislerinden biri olacak Anamur Yeni Sebze Meyve Hali de konuşuldu.

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi