gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 56  
»Bugün 394  
»Toplam 15049882  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.202.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediye Spor 2012 Sezon Açılışı

Anamur Belediye Spor 2012 Sezon Açılışı

Tarih 26 Eyl?l 2012, 01:17 Editör

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Anamur Belediye spor 3’te 3 yaptı. 3.maçı da kazandı...

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Anamur Belediye spor 3’te 3 yaptı. Anamur Belediye Spor 3. hafta karşılaşmasında kendi evinde ağırladığı Kuvayi Milliye Spor’u 4-0’lık skorla geçti.

 

   

 

Anamur Şehir Stadı’ndaki karşılaşma öncesinde 2012-2013 sezon açılışı gerçekleştirildi. Futbol A takımı, genç takım ve karate takımı sporcuları tanıtıldı. Kulübün eski başkanları Sefa Mert ve Muhammet Bulut’a Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Kulüp Başkanı İhsan Koyuncu tarafından plaket takdim edildi. Kulübe destek veren işadamlarına da destekleri için teşekkür edildi.

 

   

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe burada yaptığı konuşmada Anamur Belediye Spor için tesisleşmeye dikkat çekti ve Anamur Belediyesi Sosyal Tesislerini çok yakında Anamur Belediye Spor’a kazandıracaklarını belirtti.

 

   

 

Anamur Belediyespor, Ayhan, Alican, Mahmut, Hamdi, Müslüm, Halil, Recep, Mehmet (K), Hasan, Ahmet ve Ali ilk onbiriyle hızlı başladığı maçın ilk dakikalarında Ali’nin golüyle öne geçti, 1-0. Golden 5 dakika sonra bu kez Hasan sahneye çıkarak takımının 2. gölünü kaydetti. Baskılı ve hızlı futboluyla rakibinin başını döndüren yeşil beyazlılar, ilk yarının son dakikalarında Ahmet’in attığı golle soyunma odasına 3-0 önde girdi.

 

İkinci yarıda kontrollü oyuna geçen yeşil beyazlılar, oyuna ikinci yarıda giren Cüneyt’in attığı golle karşılaşmayı 4-0’lık farklı skorla tamamladılar.

 

Teknik Direktör Erkan Kahraman’ın oyuncularını hata yapmamaları için sık sık uyardığı gözlenen karşılaşmada, Cüneyt, Ergün ve Fatih ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Yeşil beyazlılarda Müslüm, Ahmet, Mahmut ve Mehmet rakiplerine yaptıkları fauller sonrasında sarı kart gördüler.

 

Yoğun taraftar desteği gören yeşil beyazlılar, elde ettikleri galibiyeti, karşılaşma sonrasında taraftarlarla birlikte kutladılar. Şimşekler taraftar grubu da maç boyunca bir an olsun susmayarak takımına verdiği desteği ortaya koydu.

 

  

 

Anamur Belediyespor bu galibiyetle 3. hafta sonunda puanını 9’a yükseltti. Yeşil beyazlılar, çarşamba ve perşembe günleri oynanacak 4. haftayı maç yapmadan geçecek. 5. haftada ise 29 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi