gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 17  
»Bugün 1141  
»Toplam 15045333  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.131.238
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Lisesinden muhteşem diploma töreni

Anamur Lisesinden muhteşem diploma töreni

Tarih 21 May?s 2012, 00:53 Editör

Anamur Lisesi önceki gün ilk kez geniş katılımlı bir diploma törenine sahne oldu...

İlk kez 1968 yılında açılan ve Anamur İlçemizin en köklü lisesi olan Anamur Lisesi önceki gün çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bugüne kadar sayısız öğrenciyi yetiştirerek, mezun edip hayata hazırlayan Anamur Lisesi önceki gün ilk kez geniş katılımlı bir diploma törenine sahne oldu.

 
           
 

Anamur Lisesi okul bahçesinde ilk kez gerçekleştirilen diploma töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Okulu başarıyla bitirip diploma almaya hak kazanan son sınıf öğrencilerinin heyecanı görülmeye değerdi. Bundan önceki yıllarda sıradan törenlerle sınıflarında verilen öğrenci diplomaları bu defa görkemli bir şölene dönüştü. Özellikle kızların şıklık yarışı izleyicilere adeta parmak ısırttı. Okul bu görkemli törenle izleyicilerden ve öğrenci velilerinden tam not aldı. Diploma töreninden önce okul öğrencilerinden oluşan müzik gurubunun verdiği mini konser izleyicileri adeta büyüledi. Diploma törenine katılan tüm konuklara etli pilav ve ayran ikram edildi.

 

 

 

Diploma törenine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Çıkık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, bazı okulların müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Diploma töreninde bir konuşma yapan okul müdürü Süleyman Doğan şunları söyledi. “Sevgili veliler, 4 yıl boyunca çocuklarınıza göstermiş olduğunuz sabır, destek ve özveri her türlü takdirin üzerindedir. Sizlerin bugün duyduğunuz mutluluğu biz de öğretmenler olarak aynısını duymaktayız.”

 

 

 

Okul Müdürü Öğrencilere Seslenirken:

 

“ Sevgili öğrenciler, Hayatta doğru hedeflere ulaşabilmek için mutlak surette iyi bir eğitim almanız zorunludur. Size hedefinize ulaşmada azim, irade, eğitim ve kararlılığınız belirleyici olacaktır. Mutlu ve özleminizi çektiğiniz güzel bir yaşam için asla yılmayacaksınız. Aslında eğitim maratonunuz henüz yeni başlıyor. Bundan sonra sizleri zorlu bir üniversite eğitimi bekliyor. Burada aldığınız bilgi ve birikimlerle yüksek öğrenim de de başarılı olacağınıza olan inancım tamdır. Sizlere bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum “ dedi.

 

Bu konuşmaların ardından Diploma töreninde dereceye giren öğrencilere plaketler verildi. Bu yılı başarıyla tamamlayıp mezun olan öğrencilere diplomaları sırayla ad okunarak tek tek takdim edildi. Daha sonra diplomalarını alan tüm öğrenciler büyük bir heyecanla keplerini havaya fırlattı.

 

Kep töreninin ardından gece geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler 4 yıl süren yorucu maratonun ardından yorgunluk atma fırsatı buldu.

 

Bu törenle konuklarını kusursuz şekilde ağırlayan Anamur Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri izleyicilerden tam not aldı.

 
 
Haber: Önder DEMİR-Anamur
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi