gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 63  
»Bugün 1197  
»Toplam 15050685  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.217.67.16
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Giyside Organik Merakı

Giyside Organik Merakı

Tarih 21 May?s 2012, 00:45 Editör

Biz organik pamuktan üretilen ve insanların sömürülmediği koşullarda imâl edilen ve aynı zamanda modaya yön veren kıyafetler üretmek istiyoruz.

Berlin- Almanya'da organik ve insanî koşullarda üretilmiş kıyafetler giyme bilinci, gençler arasında giderek yaygınlaşıyor. Hamburg’da bir cumartesi günü. Hemen her hafta sonu büyük bir etkinliğe sahne olan kentte bu kez de Sörf ve Kaykay Festivali var.

 

Kaykaycılar rampalarda büyük şovlarını sergilerken etrafta kurulan tezgâhlarda da birbirinden farklı ürünler satılıyor. Bu standlarda kaykay ve sörf tutkunu gençlere hitap eden birçok küçük marka, organik kıyafetler satılıyor. Recolution adlı markanın kurucularından Robert Diekmann konseptlerini şöyle izah ediyor: "Aslında biz marka isminde eko ve devrim anlamına gelen revolution kelimelerini harmanladık. Çünkü amacımız biraz da modada devrim yapmak. Bunu nasıl yapmak istiyoruz? Biz organik pamuktan üretilen ve insanların sömürülmediği koşullarda imâl edilen ve aynı zamanda modaya yön veren kıyafetler üretmek istiyoruz.”

 

Tekstil sektöründeki kötü koşullar

 

Robert Diekmann henüz 30 yaşında bir üniversite öğrencisi. Üretime de iki yıl önce, yine iki yakın arkadaşı ile beraber başlamış. Robert neden böyle bir girişimi tercih ettiklerini şöyle açıklıyor: “Zaten üçümüz de kendi işimizi kurmak istiyorduk. Moda branşını seçmemizin amacı da şuydu: Bireyselliğin en iyi ifadesinden birinin moda olduğunu düşünmemiz ve tam da bu alanda dünya çapında gerçekten de korkunç şartların egemen olmasıydı.”

 

http://www.habergazete.com/MAGAZIN.htm

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞLENCE - MAGAZİN

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ Tarsus Amerkikan Koleji Konferans Salonu'nda, Hakan Ali TOKER Caz Faslı Konseri gerçekleştirildi.

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi