gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 20  
»Bugün 1580  
»Toplam 15043768  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.227.228.95
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU SPORA VE SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TOLLU SPORA VE SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih 25 Haziran 2016, 23:56 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Gençler Birliği Spor Kulübünü ziyaret etti

BAŞKAN TOLLU SPORA VE SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Gençler Birliği Spor Kulübünü ziyaret etti.

 

 

Her zaman spora ve sporcuya destek verdiklerini belirten Başkan Tollu, altyapıdan başlayarak umut veren sporcuların yetişmesi için spora ve sporcuya destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Erdemli Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Ali Özel tarafından Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya amatör spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.  Başkan Tollu’ya nazik ziyaretleri için teşekkür eden Özel, kendilerine ve tüm Erdemli’li spor kulüplerine sahip çıktığı için Başkan Tollu’ya teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Belediye Başkanı Tollu da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

"Şu anda Hocalarımızın yaptığı faaliyet dünyada eşi benzeri olmayan güzellikte bir çalışmadır. Bu yapılan hizmet önce kendinize faydalı sonra ailenize faydalı olan bir faaliyettir. Allah nasip ederse yarın iyi bir sporcu iyi bir futbolcu olduğunuzda herkese faydalı bir birey olacaksınız. İnşallah bu faydayı maksimum seviyeye çevirmek için biz de elimizden gelen her türlü imkânı sağlayacağız.  Allah nasip ederse topunuz yoksa topunuzu alacağız, eşofmanınız yoksa eşofmanınızı alacağız, ayakkabınız yoksa ayakkabınızı alacağız. Bundan sonra alt yapıya yatırım yapacağız yani sizin gibi gençlerin iyi bir futbolcu olmasınız bile, bu yaptığınız spor sayesinde sağlığınız ve zihniniz daima yerinde olacak. Bu sayede derslerinizde de çok başarılı olacaksınız. Kariyerinizi bu şekilde inşallah sürdürebilirsiniz. Ya da futbolcu olmasanız bile kariyerinizde yaptığınız sporun size gerçekten çok faydası olacak. Çünkü sizi birçok kötü alışkanlıktan geri bırakıyor. Dolayısı ile ben hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Ailelerimize böyle imkânı sağladıkları için onlar' ada çok teşekkür ederim. Birçok arkadaşınız internet köşelerinde kahve köşelerinde zaman tüketirken, sizin gelip burada spor yapmanız her türlü takdirin üzerindedir.

 

 

 

Herkesin, özellikle de genç sporcuların spor yapmaları için Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyleyen Başkan Tollu, herkesin spor yapabilme imkânına kavuşabilmesi için belediye olarak  ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. İlk defa kendi dönemlerinde Erdemli’de tenis oynanmaya başladığının kaydeden Tollu, ilçeye 3 tane tenis kortu kazandırdıklarını dile getirdi. Öte yandan yapılan her parka spor aletleri konumlandırdıklarını ifade eden Tollu, yeni voleybol, basketbol gibi tesislerinde yapıldığını, yapılmaya da devam edileceğini sözlerine ekledi. İlçede faaliyet gösteren spor kulüplerine de her türlü desteği verdiklerini belirten Tollu, genç sporcularla bir araya gelerek öğütlerde bulundu. Spor  faaliyetlerinin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çeken Tollu, bu yüzden sporu ve sporcuyu desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Konuşma sonrası başkan Tollu sporcularla anı fotoğrafı çektirdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi