gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 2190  
»Toplam 15001987  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.91.106.157
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE BELEDİYENİN PROJE EĞİTİMİ SONA ERDİ

ERDEMLİ'DE BELEDİYENİN PROJE EĞİTİMİ SONA ERDİ

Tarih 12 Ocak 2016, 20:25 Editör

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kursu tamamlandı.

ERDEMLİ’DE BELEDİYENİN PROJE EĞİTİMİ SONA ERDİ

 

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kursu tamamlandı.

 

6 günde 36 saat olarak verilen kursa katılan 20 Belediye personeli sertifikalarını aldı. Personellerin eğitimine büyük önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşa en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

 

 

 

Erdemli Belediyesinin, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından desteklenen Hibe Fonlarına proje hazırlama eğitimi, verilen eğitimlerin ardından sona erdi. Belediye çalışanlarınca hazırlanan ve ÇKA tarafından kabul edilen bu projenin tüm finansmanının ÇKA tarafından karşılanacağı dile getirilirken, ilk aşamada 20 personelin eğitim gördüğü belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iş akışını yavaşlatmadan tüm belediye personeline bu tür eğitimlerin verileceğini belirtti.

 

 

 

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje eğitiminin çok faydalı geçtiğine değinen Başkan Tollu, “değişik alanlarda belediye personeline eğitimler sağlıyoruz. Bütün eğitimlerin amacı Erdemliye kaliteli hizmet sunabilmektir. Amacımız yaşadığımız şehre daha iyi daha nitelikli hizmetler sunabilmek. Bu anlamda çağın gerektirdiği neler varsa yapmaya hazırız. Yeter ki; Erdemlimiz gelişsin” dedi.

 

 

 

Bu eğitimlerin hem Erdemli hem de belediye açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız da; Erdemli Belediyesinin her türlü gelişmeyi takip ettiğini söyledi. Eğitimlerini alan belediye personelinin elde edecekleri tecrübeyle birlikte Erdemli’nin hayrına çok güzel işler yapacaklarına inandıklarını belirten Yıldız, katılımcılara başarılar diledi. Kursiyerler; sertifikalarını Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız’ın elinden aldılar.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi