gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 43  
»Bugün 962  
»Toplam 15050450  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.123.120
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Tarih 17 Kas?m 2015, 22:10 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet alanlarında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN TOLLU BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet alanlarında incelemelerde bulundu.

 

 

 

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Tollu, vatandaşlarla konuşarak memnuniyetlerini de bire bir ölçüyor. Tollu, daha iyi hizmet için denetimlerin süreceğini vurgularken, şehrin genel anlamda yıllardır biriken bir hizmet eksiği olduğunu ve bu eksikliği kısa süre içerisinde gidereceklerini de belirtti.

 

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerini denetledi. Belediyenin çalışmalarındaki verimliliği birebir genel anlamda takip eden Tollu, öte yandan vatandaşlarla da konuşarak, istek ve şikâyetleri de yerinde görüp, değerlendiriyor.

 

 

Hizmetlerin vatandaşa doğru olarak ulaştırılmasında denetimin önemine vurgu yapan Başkan Tollu, “biz çalışma arkadaşlarımızın samimiyetine inanıyoruz, çalışmaları yerinde inceleyerek onların motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bu arada vatandaşlarımızla da bire bir görüşerek onların memnuniyet derecelerini ölçmüş oluyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde yeni çıkan büyükşehir yasasının vatandaşlar tarafından tam olarak anlaşılamadığını gördük. Çizilen hizmet sınırları tam olarak bilinmiyor. Büyükşehir Belediye yasası hangi amaçla çıkarılmış olursa olsun, biz yetki sınırlarımız dâhilinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bunun içinde sıkı bir şekilde çalışmaları yerinde denetliyoruz” dedi.

 

 

 

Çalışma yapan belediye ekiplerine gösterdikleri yüksek performans için teşekkür eden Tollu, bazı konularda da ikaz ve tavsiyelerde bulundu. Belediyeden alınan bilgilere göre hizmetlerin ve denetlemelerin sıkı şekilde devam edeceği öğrenildi.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi