gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 35  
»Bugün 928  
»Toplam 15050416  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.224.214.215
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE ANILDI

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE ANILDI

Tarih 11 Kas?m 2015, 19:24 Editör

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programla anıldı.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANILDI

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen programla anıldı. 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen anma törenines Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kıbrıs Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Mersin Eski Valisi Akif Tığ, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

 

Atatürk’ü Anma programında vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Sanatçılar Atatürk’ün sevdiği şarkıları sahnenin arka tarafına yansıtılan Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafları eşliğinde seslendirdi. 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz anma programında yaptığı konuşmada, “Hayatını Türk Milleti’nin istiklâline, refah ve mutluluğuna adayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 77. yılında milletçe; minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz. Onu anmak için buraya kadar gelen ve Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren bütün sanatçılara teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.

 

Anma etkinliğinde, Erhan Parlat İzmir Klasik Türk Müziği Koro Şefi ve Solisti, İzmir Klasik Türk Müziği Solisti Mustafa Uğur, Mersin Klasik Türk Müziği Solisti ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Hocası Zeynep Gündüz, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

 

Anma gecesine katılan vatandaşlar da şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal’in sevdiği oyun olan Harmandalı’ndan bir kesitin de sunulduğu gecede katılanlar, Gazeteci Haldun Okdemir’in arşivinden hazırladığı Atatürk fotoğraflarından oluşan sergiye büyük ilgi gösterdi.

 

Anma gecesi sonunda sanatçılara plaket takdim edildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi