gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 38  
»Bugün 42  
»Toplam 15032442  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.201.71
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Kutlay Müzik Hizmete Açıldı

Kutlay Müzik Hizmete Açıldı

Tarih 29 Ocak 2015, 22:44 Editör

Sadık Kutlay, Anamur Atatürk Bulvarı Saçkan Kavşağında mütevazi bir müzik atölyesi olan Kutlay Müzik'i açtı.

              Kutlay Müzik Hizmete Açıldı

 

Türk Halk Müziği başta olmak üzere müziğin her çeşidine hizmet verecek olan ve yeni sanatçılar yetiştiren Sadık Kutlay, Anamur Atatürk  Bulvarı Saçkan Kavşağında mütevazi bir müzik atölyesi olan Kutlay Müzik`i açtı.

 

Açılışa Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Kültür Müdürü Yaşar Yiğit, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Kadın Kolları Başkanı HaticeTurgay ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mürşit Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, Ülkücü İşçiler derneği Kadın Kolları Başkanı Nurçin Bozdemir, Sadık Kutlay’ın öğrencileri ve basın mensupları katıldı.

 

 

Katılımcıların hep birlikte açılış kurdelesini kesmelerinin ardından Kutlay Müzik hizmete girdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Müzik Eğitmeni Sadık Kutlay,  Kutlay Müzik Atölyesinin aynı zamanda bir okul olduğunu belirterek organizasyonlarda müzisyen temininin yanında tüm müzik ekipmanlarının da bulunduğunu söyledi. Müzik dalında Anamur’da daha etkin bir hizmet sunacaklarına inancının tam olduğunu kaydeden Sadık Kutlay, müzik kurslarının da aralıksız devam edeceğini söyledi. 

 

Bağlama ile küçük bir Türk Halk Müziği dinletisi sunan Mahalli Sanatçı Ali Koyu, burada aynı zamanda dilden dile, gönülden gönüle derin sohbetlerin de devam edeceğini söyledi. 

 

 

 

 Belediye Başkanı Mehmet Türe de böyle yerlerin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  “Mahalli sanatçımız Ali Koyu, Hakan-Şafak Küçükderya Kardeşler, Münevver Gümüş gibi sanatçılarımızın daha da artıyor olması beni ziyadesi ile memnun ediyor.  Onun için bu tür sanatsal atölyelere, müzik üretilen ve icra edilen yerlere ihtiyaç var. Bu anlamda Sadık Kutlay Hocayı kutluyor ve tüm ekibi ile birlikte başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Törende katılımcılara kuruyemiş, pasta, limonata ve kola ikram edildi. Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin enstrüman olarak çaldığı gitarı eline alarak objektiflerin karşısına geçmesi üzerine Kutlay ve öğrencileri de sazlarını alarak objektiflere poz verdiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞLENCE - MAGAZİN

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ Tarsus Amerkikan Koleji Konferans Salonu'nda, Hakan Ali TOKER Caz Faslı Konseri gerçekleştirildi.

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi