gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 597  
»Toplam 15035840  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.224.30.118
» Bu sitemizi ziyaretiniz
EMİTT'e Anamur ve Mersin Damgası

EMİTT'e Anamur ve Mersin Damgası

Tarih 22 Ocak 2015, 21:32 Editör

EMİTT Turizm ve Tanıtım Fuarında Mersin Büyükşehir Belediyesi ve başta Anamur olmak üzere ilçeleri ile Mersin açtığı standla bölgemizi etkili bir şekilde tanıtıyor.

     EMİTT'e Anamur ve Mersin Damgası

 

Bu yıl İstanbul’da 19.su düzenlenen EMİTT Turizm ve Tanıtım Fuarında Mersin Büyükşehir Belediyesi ve başta Anamur olmak üzere ilçeleri ile Mersin açtığı standla bölgemizi etkili bir şekilde tanıtıyor.  Mersin Valisi Özdemir Çakacak,  Büyükşehir Belediye Başkanı  Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ilçe belediye başkanları, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Yaşar Yiğit, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Eğitmeni Hakan Uysal ve 20 kişilik Anamur folklor ekibi katıldı.  

 

 

TÜYAP Fuar Merkezinde 10 gün devam edecek olan fuar açılışı, 22.01.2015 saat 11:00’de, toplantı salonunda Turizm Bakan  Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl ve İlçe Belediye Başkanları, Yabancı Ülke Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Fuar kurdelesi geniş katılımlı bir protokol tarafından kesildi.

 

 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak  Mersin’in bu denli geniş bir katılım gerçekleştirmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi ve belediye başkanları ve görevlilere teşekkür etti. Vali Çakacak Mersin Basınını da  hızlı ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Kocamaz: ‘İlçelerimizle birlikte bu tür fuarlara katılımlarımız devam edecek’

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilk defa belediyeler düzeyinde İlçe Belediyeleri ile birlikte Mersin olarak Emitt tanıtım Fuarına bu denli geniş bir katılım gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının Mersin’i, merkez ve ilçeleri ile birlikte tarım ve turizm başta olmak üzere bütün güzelliklerini tanıtmak olduğunu kaydeden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,  muzu, çileği, portakalı, limonu,  tarihi ve turistik yerleri  ile yaşanacak bir dünya kenti olan Mersin’i bundan sonra da bu ve benzeri etkinliklere ve fuarlara katılarak etkili bir biçimde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Anamur  Folklor  ve tanıtım ekibi ile 30 kişilik bir kadro ile katıldı

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve diğer İlçe Belediyeleri ile böyle uluslararası bir fuarda Anamur’u tanıtmak için burada bulunduklarını söyledi.  Anamur folklor ekibimizle, muz ve çilek ürünlerimiz ile ve Anamur’un tarihi ve doğal güzelliklerini içeren broşürlerle Emitt Fuarına katılmayı Anamur adına bir görev  olarak üstlendik. İlçemizin tanıtımı aynı ayrı bir kazanım olacaktır. Bu kazanımdan da tüm Anamur halkı kazanacaktır.” dedi.

 

 

10 Bin adet muz dağıtıldı

 

Anamur Folklor ekibi Mersin Büyükşehir Belediyesi standındaki özel masasından fuarı gezen yerli ve yabancılara 10 bin adet muz dağıttı. Stand önünden geçenlere büyük bir nezaketle verilen muzlar  katılımcılar tarafından beğeni ile tüketildi. Mersin Büyükşehir Belediye  Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve İlçe Belediye Başkanları  da fuar katılımcılarına muz ve çilek dağıtarak ikramda bulundular.  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe katılacağı İstanbul’daki Anamurlular yemeğinde yaklaşık 240 sayfalık bir slayt gösterimi eşliğinde Anamur’un bir sunumunu gerçekleştirecek. Türe ayrıca Belediye olarak tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerini de bu yemekte katılımcılara anlatacak.  10 gün devam edecek olan fuardan Anamur ekibi Cumartesi günü ayrılacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi