gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 613  
»Toplam 15041583  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.141.202
» Bu sitemizi ziyaretiniz
AYDINCIK'TA FİKRİ UZUN, GÜLNAR'DA RAMAZAN ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

AYDINCIK'TA FİKRİ UZUN, GÜLNAR'DA RAMAZAN ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

Tarih 22 Ocak 2015, 21:02 Editör

S.S.Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinde genel kurullar devam ediyor.

AYDINCIK’TA FİKRİ UZUN, GÜLNAR’DA RAMAZAN ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

 

S.S.Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Birliği’ne bağlı Mersin Aydıncık ve Gülnar EKKK Olağan Mali Genel Kurulları yapıldı.

 

Aydıncık Dudum Otel’de gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekilleri, Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın, Mersin Erdemli EKKK Başkanı Hüseyin Aksay seçildiler.

 

 

Divan Başkanı Barışık’ın daveti üzerine, salonda bulunanlara Atatürk ve silah arkadaşları ile hakkın rahmetine kavuşmuş tüm esnafların ruhu için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu.

Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, tahmini bütçe ayrı ayrı okunup, ibraya sunuldu, oybirliğiyle kabul edilince, Başkan Fikri Uzun ile yönetimi güven tazelemiş oldu.

 

        

 

Gülnar EKKK Olağan Mali Genel Kurulu da Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Başkan Ramazan Çetin, ortaklardan tam destek alarak “Yola devam” dedi.

 

Genel kurulda, oybirliğiyle Divan Başkanlığına Birlik Başkanı Barışık, yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekili Muhammet Yalçın ile Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus EKKK Başkanı Mahmut Şahin seçildiler.

 

 

Divan Başkanı Barışık’ın daveti üzerine, davetliler ve ortaklar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, bilanço oylamaya sunuldu, ibra edildi. Böylece Başkan Çetin ve ekibi güven tazeledi.

 

 

Koop Başkanları Uzun ve Çetin, genel kurula katılarak kendilerini onurlandıran Birlik Başkanı Kazım Barışık, yönetim kurulu üyeleri ve misafirlerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi