gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 58  
»Bugün 1576  
»Toplam 15051064  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.58.121.131
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU'DAN BELEDİYE İŞÇİ MAAAŞLARINA %10 ZAM

BAŞKAN TOLLU'DAN BELEDİYE İŞÇİ MAAAŞLARINA %10 ZAM

Tarih 11 Ocak 2015, 09:11 Editör

Tollu: Yüzde 10'luk zammın bile az olduğunu, ancak imkânlar çerçevesinde enflasyonun üzerinde bir zam artışı yaptıklarını söyledi.

BAŞKAN TOLLU’DAN BELEDİYE İŞÇİ MAAAŞLARINA %10 ZAM

 

Erdemli Belediyesi, belediyede çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına % 10 oranında zam öngören sözleşmeye imza attı. Belediye İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez,  Başkan Tollu’nun gösterdiği nezaket ve anlayışa işçiler adına teşekkür etti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Akdeniz Bölgesinin en iyi çalışan ve yatırım yapan belediyesi konumunda olduklarını, dolayısı ile bu başarıda payı olan çalışanlarına  % 10’luk zammın bile az olduğunu, ancak imkânlar çerçevesinde enflasyonun üzerinde bir zam artışı yaptıklarını söyledi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi ile Türkiş’e bağlı Belediye iş İşçi Sendikası Mersin Şube Başkanlığı arasında işçilerin ücretlerine yönelik olarak % 10 artış öngören sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre belediyede çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına % 10’luk bir artış yapılacak. Yapılan artışın enflasyon oranının üzerinde olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, imza töreninde yaptığı açıklamada, tüm çalışanlarına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Erdemli Belediyesinin, her zaman çalışanları için en iyi artışı yapmanın arzusu içinde olduğunu ve bunu pazarlık yapmadan sözleşmeye imza atarak gösterdiklerini kaydeden Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Biz çalışanlarımızın refah içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesini arzu etmekteyiz. Dolayısıyla onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız mali sıkıntıları mümkün olduğu kadar çalışan arkadaşlarımıza yansıtmamaya gayret ediyoruz. Yapılan zam tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

 

 

Yapılan açıklamalarda, Mersin Bölgesinde ilk sözleşmeyi Erdemli Belediyesinin imzaladığı vurgulanırken, Başkan Tollu’da “biz bu yüzde 10’nun sözünü 2 sene önce vermiştik. Özellikle seçim ağzına denk getirmedik dedikodu malzemesi olmasın diye. Şimdi 2 sene önce verdiğimiz sözü tutuyoruz” dedi. Tollu, ayrıca taşeron işçilerine de iyileştirme yapmak istediklerini ve bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

 

 

 

Açıklamaların sona ermesinin ardından, karşılıklı olarak imzalar atıldı. Her iki taraf yeniden bu sözleşmenin Erdemli Belediyesine, çalışanlarına ve vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundular. İmza töreninde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ve Belediyeiş Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez’in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Şaban Dölek, Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, Erdemli Belediyesi sendika temsilcisi Halil Yılmaz, belediye bürokratları ve işçi temsilcileri de hazır bulundu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi