gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 54  
»Bugün 1623  
»Toplam 15051111  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.15.205
» Bu sitemizi ziyaretiniz
KOLLAR KIZKALESİ İÇİN SIVANDI

KOLLAR KIZKALESİ İÇİN SIVANDI

Tarih 04 May?s 2014, 23:35 Editör

Erdemli Belediyesi mahallesi Kızkalesi için kolları sıvadı, hizmetlere başladı..

KOLLAR KIZKALESİ İÇİN SIVANDI

 

Erdemli Belediyesi Kızkalesi için kolları sıvadı, hizmetlere başladı…

 

Erdemli Belediyesi, yeni Büyükşehir yasası ile kendisine bağlanan ve mahalle statüsüne geçen eski beldelere hizmet götürmeye devam ediyor. Turizm sezonuna girilmesinden dolayı Kızkalesi Mahallesi pilot bölge seçildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendi projeleri ile Kızkalesi’ni turizmin yeni yüzü olarak parlatacaklarını söyledi.

 

 

KIZKALESİ’NE HİZMET YAĞIYOR

 

Erdemli Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor. Turizm mevsiminde olunması sebebi ile Kızkalesi Mahallesi pilot bölge seçildi. Belediye ekipleri Kızkalesi’nin her yerine müdahale etmeye başladılar. Çöp sorunu çözülüyor. Kıyı kenar çizgisini aşan yerlere müdahale ediliyor. Yollara parke ve asfalt hizmeti başladı. Yeni parklar için ekipler harekete geçti. Kaça yapılar ve işyerleri inceleniyor ve mühürleniyor. Vatandaşlar ve işletme sahipleri bilinçlendiriliyor. Yol kenarlarında görüntü kirliliği yaratan tabelalar sökülüyor. Ağaçlar tırpanlanıyor. Yeşillendirme çalışmaları başladı. Yeni projeler hazırlanıyor. Erdemli Belediyesi ekipleri bölgede harıl harıl çalışıyor.

 

 

ZORU HEMEN, İMKÂNSIZI ZAMANLA BAŞARACAĞIZ

 

Erdemli’nin birçok sorunu olduğunu fakat kendilerinin bu sorunu çözmeye yönelik güce ve ufka sahip olduklarını beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turizm sezonuna girilmesinden dolayı önceliği Kızkalesi’ne verdiklerini, bundan sonra sırası ile her yeni mahalleye köklü hizmetlerin gideceğini duyurdu. Erdemli’nin mevcut mahalleleri arasında şu ana kadar en çok turisti çeken mahallenin Kızkalesi olduğunu ifade eden Tollu, bunun için acil olarak Kızkalesi’nde çalışmaların yoğunlaştırıldığını söyledi. Kızkalesini ve sırasıyla tüm beldeleri yeniden inşa edeceklerinin altını çizen Tollu, “çok işimiz olduğunu biliyorum. Fakat yılmayacağız. Zoru hemen, imkânsızı zamanla başaracağız” dedi.

 

 

TOLLU: KIZKALESİ TURİMİN YENİ YÜZÜ OLACAK

 

Erdemli Belediyesi olarak son 5 yıl içerisinde Erdemli merkezinde son derece başarılı ve çağdaş hizmetlere imza attıklarını kaydeden Tollu, bundan sonra için de aynı başarıyı arttırarak sürdüreceklerini dile getirdi. Bunun için her türlü projeyi Kızkalesi için tasarladıklarını ifade eden Tollu, amaçlarının Kızkalesi’ni turizmin başkenti yapmak olduğunu vurguladı. Kızkalesi’nin turistlik manada iyi anılmadığını hatırlatan Tollu, bölge insanının ve özellikle de turistlerin Kızkalesi’ni cazibe merkezi olarak seçmeleri için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Turizmde tanıtımın öncelikli olmadığını; önceliğin turizm altyapısı olduğunu savunan Tollu, “altyapısı olmayan bir yere tanıtımla turist çekmenin bir anlamı yok. Turisti Kızkalesi’ne getirir ve turistlik altyapı olmadığından dolayı memnuniyetsiz bir şekilde gönderirseniz, kimseyi inandıramazsınız. Dolayısı ile önceliğimiz altyapıdır” dedi. Tollu, kendi dönemlerinde Kızkalesi’nin turizmin yeni yüzü olacağını vurgularken, Antalya ile yarışacağının altını çizdi.

 

 

HER BELDEYE HİZMET YAĞACAK

 

Bu düşünce doğrultusunda Kızkalesi için kolları sıvadıklarını ifade eden Tollu, Kızkalesi’nde yaşayan vatandaşlardan ve özellikle de turistlerden övgü aldıklarını kaydetti. Tollu, çalışmaların diğer beldelerde de aynı tempo ile devam edeceğini dile getirirken, hali hazırda diğer beldelerde de rutin hizmetlerin hiçbir aksamaya yol açmaksızın devam ettiğini duyurdu.

 

 

 

 
           
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi