gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 76  
»Bugün 526  
»Toplam 15050014  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.15.147.215
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİNDE MARKA BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ERDEMLİ BELEDİYESİNDE MARKA BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tarih 01 May?s 2014, 02:32 Editör

Tollu, kurumsal bir Erdemli Belediyesi için işe personel eğitimleri başladıklarını duyurdu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDE MARKA BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Erdemli Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına kurumsallaşma seferberliği başlattı. Artık belediyeciliğin el yordamı ile yapılmayacağını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, daha iyi hizmet için marka belediyecilik anlayışı ile hareket edecek tedbirler aldıklarını dile getirdi. Tollu, kurumsal bir Erdemli Belediyesi için işe personel eğitimleri başladıklarını duyurdu.

 

 

 

Erdemli Belediyesi kurumsallaşma adına önemli adımlar atmaya başladı. Kurumsal bir yapıda belediye hizmetlerini sunmak için bir takım çalışmaların başlatıldığı belirtirken, vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmenin amaçlandığı bildirildi.

 

KURUMSAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HÂKİM OLACAK

 

Belediyeciliğin kurumsal bir yapıda icra edilmesi gerektiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ödüllü belediyecilik anlayışının daha iyi halka iletilmesi için bu çalışmaların başladığını dile getirdi. Erdemli Belediyesini marka belediye olabilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Tollu, bu çerçevede belediye personellerine eğitim vermeye başladıklarını söyledi. Belediye personellerine verilen bu eğitimlerin süreceğini kaydeden Tollu, her alanda, her konuda çalışanların kurumsal belediyecilik çizgisine geleceğini dile getirdi. Artık belediyeciliğin el yordamı ile yapılamayacağını sözlerine ekleyen Tollu, görevde oldukların son 5 yıl içerisinde önemli adımlar attıklarını fakat belde belediyelerin kapanıp, sınırların genişlemesiyle bununla yetinmeyeceklerini kaydetti. İşinin ehli hocalarla çalıştıklarını ifade eden Tollu, “personellerimiz profesyonel eğitimlere tabi tutuluyorlar. Erdemli Belediyesine gelen tüm vatandaşlarımız en iyi hizmeti alacaklardır. Bu yönde eğitimler vermekteyiz. Güler yüzün esas olduğu, vatandaşın bir çay içiminde işlerinin hallolduğu, kurumsal bir yapıda hizmet verildiği bir belediyeciliğe doğru önemli adımlar atıyoruz. İnşallah Erdemli Belediyesi her yönü ile modern bir yapıda hizmet verecektir” dedi.

 

 

 

BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEK

 

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli Belediyesinde şu an kurumsal anlayış, problem çözme teknikleri ve iletişim eğitimlerinin verildiğini belirten Tollu, bu eğitimlerin birim birim ve bütünsel olarak verilmeye devam edeceğini ifade etti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek elden geçirerek, vatandaşa nasıl modern bir yapıda hizmet verilebilir konusunda çalışmaların yapılacağını söyleyen Tollu, “vatandaşımız internet üzerinden ya da telefonla, belediyeye gelmesine gerek kalmadan hizmet alacaklardır. Kurumsal bir anlayışla, hiçbir vatandaşımızı dün olduğu gibi bugün de ayırmadan çağdaş bir hizmet almaları için çabalıyoruz. Borçlarını, emlak beyanlarını, taleplerini telefonla ya da internet üzerinden iletebilecek bir yapı kuruyoruz. Mobil araçlarımız ile belirli günlerde köylerimize, beldelerimize ve uzak mahallelerimize giderek vatandaşı bulacaklardır. Yani vatandaş belediyeye değil; belediye vatandaşın ayağına gelecektir. Vatandaşımızın hizmeti bittiğinde kendisine telefonla ya da mesaj sistemi ile geri dönüp, işinin yapıldığını ve başka bir talebinin olup olmadığını soracağız. Artık modern şehirler böyle yönetiliyor. Erdemli Belediyesi de bu çizgiyi yakalayacaktır” dedi.

 

 

Başkan Tollu, açıklamasının sonunda vatandaşın kaliteli ve nitelikli hizmet alabilmesi için belediye olarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını ifade ederek; “Erdemli Belediyesi artık kurumsal bir anlayışla yönetilecek ve herkes kaliteli hizmetlerinden dolayı belediyemizi takdir edecektir. Bugüne kadar birçok ödül aldık. Bu ödülleri nasıl hak ettiysek bundan sonrası için de yeni yeni ödüllere talip olduğumuzu beyan ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi