gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 57  
»Bugün 634  
»Toplam 15050122  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.223.196.211
» Bu sitemizi ziyaretiniz
AGEF GÜNEŞ MAHALLESİNDE İFTAR AÇTI

AGEF GÜNEŞ MAHALLESİNDE İFTAR AÇTI

Tarih 21 Temmuz 2013, 15:47 Editör

AGEF Mersin İline bağlı Akdeniz İlçesi-Güneş Mahallesinde 8 kız çocuklu bir aileye konuk olarak birlikte iftar açtı.

AGEF GÜNEŞ MAHALLESİNDE İFTAR AÇTI!

Aktif Gençlik Federasyonu, (AGEF) Mersin İline bağlı Akdeniz İlçesi-Güneş Mahallesinde 8 kız çocuklu bir aileye konuk olarak birlikte iftar açtı.

AGEF, Mersin’de her hafta rutin bir şekilde gerçekleştirilecek olan bir ailede iftar açma programı kapsamında ilk iftar, 8 kız çocuklu Güzel ailesinin evinde açıldı.

 

İftar programına Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı A. Aziz Ayyıldız, İl Emniyet Müdür Yar. Hasan Güler, Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkan Yar. Av. Özgür Demirkol, AGEF Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Soysal, Fahrettin Karataş, TPD Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gaffar Ayyıldız, Güneş Mahallesi Muhtarı ve azaları, Güzel aile fertleri, Güneş Mahallesi sakinleri ve basın mensupları katıldı.

İftarı Güzel Ailesi’nin havlusunda gerçekleşen iftar programına komşu halkında ilgi göstermesiyle AGEF ve Güneş Mahalle halkı kucaklaştı.

AYYILDIZ, “İFTAR SOFRALARI BİZLERİ YAKINLAŞTIRIYOR”

İftar sonrası kısa bir sohbet gerçekleştiren Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, aileyle yakından ilgilendi. Mahalleliye seslenen AGEF Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, Ramazan ayının dünyaya getirdiği güzelliklerden bahsetti. Ayyıldız, “Öncellikle Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ramazan ayında iftar sofralarında birbirimize daha da yakınlaşıyoruz. Aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz AGEF olarak her hafta bir ilçemizde bir ailemizle birlikte iftar açmaya karar verdik. Bizleri kırmayıp kapılarınızı açtığınız için sizlere teşekkürü borç biliyorum. Böylesi güzel bir iftar programına bizi kırmayıp gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Güzel Ailesi Reisi, AGEF’in iftar ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendileriyle iftar açmalarının kendilerini mutlu ettiğini açıkladı.

Aileye koli yardımı yapıldıktan sonra aile ve Güneş Mahallesi sakinleriyle birlikte çekilen fotoğraf sonra program sona erdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi