gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 140  
»Toplam 15054013  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.223.0.53
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Kükürlüler Derneği'nden Kermes

Kükürlüler Derneği'nden Kermes

Tarih 29 May?s 2013, 11:26 Editör admin

Kükür Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği kermes düzenledi.

     Kükür Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği bir kermes düzenledi. Düzenlenen kermeste bir de plaket töreni yapıldı.

     Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve SÜRYAPI Holding Sera City Satış Müdürü Uğur Şenöz’ün de katıldığı plaket töreninde ilk olarak davetliler birlikte yemek yedi.

      Ardından konuşma yapan Dernek Başkanı Dr. Gülay Uysal, katkılarından dolayı herkese teşekkür etti. Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk ise kermesin açılışına Ankara’daki toplantıdan dolayı katılamadığını belirterek, Kükür Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Anamur’da tanıdığı ilk dernek olduğunu söyledi. Cantürk, “Dernek, kültürümüzü iyi tanıtıyor. Bu kültürü yaşatan kişilersiniz ve yeni nesile öncü olacaksınız. İnşallah önümüzdeki yıl kermesinizin açılışına katılmak istiyorum. Kermesin amacına ulaşmasını diliyorum. Kükür köyünün adını çok duyuyorum ve ilgileniyorum.” Dedi.

     Daha sonra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bir konuşma yaparak Kaymakam Cantürk’ün hiçbir kermese katılmadığını Kükür Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin farkının burada olduğunu kaydetti. Birçok derneğin faaliyetlerine katıldığını belirten Türe, Kükür Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin farklı olduğunun altını çizdi. Türe, “Kanal A’da canlı yayında Kükür’ü defalarca dile getirdim. Kükür narını övdüm. Diğer faaliyetleriniz ve bu kermesiniz çok güzel. Devamını diliyorum ve her zaman yanınızdayım.” Dedi.

     Kermesin plaket töreninde ise Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Birlik Ticaret sahibi Gani Temizkan, Profesör Mobilya sahibi Yusuf Sofu ve Uysal Kardeşler Yapı sahibi Aydın Uysal’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

     İlk haberleşme cihazı olan Guk Kabak’ın tanıtımında ise Başkan Türe espiri yaparak, “Guk Kabak ile haberleşerek tasarruf edelim.” Dedi ve katılımcıları güldürdü.

     Plaket töreninde son olarak Başkan Türe ve Dernek Başkanı Dr. Gülay Uysal’ın da aralarında bulunduğu halk oyunu grubu Anamur yöresine ait halk oyunları oynadı. Yoldan geçen vatandaşların da ilgisini çeken gösteriyi çok sayıda kişi izledi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi