gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 81  
»Toplam 15036940  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.128.204.140
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TBM'den TMO Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyareti

TBM'den TMO Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyareti

Tarih 10 Nisan 2013, 21:17 Editör

Tüketici Başvuru Merkezi yetkilileri tanışma ve bilgilendirme kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

             TBM’den TMO Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyareti

Tüketici hak ihlalleri ile mücadele eden Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) yetkilileri tanışma ve bilgilendirme kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Antalya Ajans Müdürü İrfan Cesur tarafından kabul edilen Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) adına ziyarete Sevim Murat, Haluk Müderrisoğlu, Semih Tömen ve Emel Özgür  katıldı.

 

  

Merkezin çalışmaları hakkında bilgi veren TBM Genel Koordinatörü Sevim Murat; “merkezimize gelen tüketici şikayetlerini cevaplayarak sorunlara çözüm aradıklarını, ancak asıl önemli olanın ise insanımızın bilinçli olması” olduğunu kaydederek “TBM’nin her ay bilinçli tüketici eğitimi verdiğini, bu eğitimlerin 8’ncisinin 13 Nisan Cumartesi günü saat:14:00 de verileceğini” belirtti.  İrfan Cesur tüketici eğitimine davet edilerek, kendisinden “ekmek israfı” konusunda tüketicileri bilgilendirmesi talep edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İrfan Cesur ise; “bilinçli tüketici eğitimine katılacağını, kendisinin ekmek israfı ve bayat ekmekli yemek tarifleri konusunda tüketicilere açıklamalarda bulunabileceğini’’ belirtti.

Ziyarette bilinçli tüketici eğitimleri, tüketici sorunları, ekmek israfları ve ekmek israfının önüne geçmek için neler yapılabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İŞ REHBERİ

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları

Çocuk İşgücü Anketi Sonuçları TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması ile birlikte 5-17 yaş grubundaki çocuklara uygulandığı beliritildi.

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ

SERAGAZI EMİSYON ENVANTERLERİ TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Seragazı Emisyon İstatistikleri, 1990-2018 sonuçları değe...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi