gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 43  
»Bugün 675  
»Toplam 15050163  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.233.150
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TEMAD'DAN TÜRE'YE ZİYARET

TEMAD'DAN TÜRE'YE ZİYARET

Tarih 27 Mart 2013, 22:37 Editör

TEMAD Anamur Şubesi Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'yi ziyaret etti.

          

    TEMAD’DAN TÜRE’YE ZİYARET

TEMAD Anamur Şubesi Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’yi ziyaret etti.

Kuruluş amacı Atatürk ilke ve Inkılapları doğrultusunda hareket etmek, toplumun gelenek, görenek, örf ve adetleri ile insan haklarına saygı göstererek mesleki sorunların çözümüne katkı sağlamak olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Anamur Şubesi 27.03.2013 Çarşamba günü Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’yi makamında ziyaret etti.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’yi ziyaret eden TEMAD’lı Yöneticiler Başkan TÜRE’yi çalışmalarından dolayı kutladılar. Başkan Mehmet TÜRE’ye TEMAD Anamur Şubesi etkinliklerinde verdiği destekler dolayısıyla minnettar olduklarını belirten yöneticiler zaten Belediye Başkanı’nın asker kökenli olması ve Şehit Aileleri Benim Emanetimdir demesiyle ordumuza, içinde yaşadığı topluma ve STK’lara verdiği öneme dikkat çektiler.

           

          Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE de yapılan sohbette tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nı her tür etkinliklerinde desteklediklerini, yanlarında olduklarını ve TEMAD’ın yaptığı ve yapacağı etkinliklerde her zaman destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Mehmet TÜRE; ‘Ben her zaman ve her yerde Şehit Aileleri Benim Emanetimdir diyorum, onlar bizim bir parçamızdır, Ordu’nun, Vatan’ın, Bu toprakların asıl sahipleridir, her şeyimizi onlara borçluyuz, böyle kahraman evlatlar yetiştirmişler. Ben astsubaylarımızın sorunlarını biliyorum, ne denli ağır şartlarda çalıştıklarını biliyorum, bizzat kendim yaşadım. Evde çocuklarınız sizi bekler, siz ise dağda hain avındasınızdır, belki bir arkadaşınız kucağınızda Şehit düşer, belki yaralanırsınız, ama bu Ülke için ölmeyi göze almışsınızdır.’ dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi