gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 75  
»Bugün 520  
»Toplam 15050008  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.16.218.62
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR MHP HER YERDE

ANAMUR MHP HER YERDE

Tarih 26 ?ubat 2013, 00:03 Editör

MHP Anamur İlçe Teşkilatı haftasonu Erdemli'de yapılan ÜİD kongresine kalabalık bir heyetle katıldı.

                  ANAMUR MHP HER YERDE

"MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN Erdemlideki Ülkücü İşçiler Derneği (ÜİD) kongresi ve siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

 

MHP Anamur İlçe Teşkilatı haftasonu Erdemli’de yapılan ÜİD kongresine kalabalık bir heyetle katıldı. 

Ramazan YALÇIN’ın  MHP Anamur İlçe Teşkilatı adına yaptığı açıklama aynen şöyledir:

Ülkücü İşçiler Derneği Erdemli Şubesi’nin 2.olağan genel kurulu yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut başkan Mümin Çoban üyelerin oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

           

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı  Sayın Hakan Kandemir, milletvekili Dr.Ali ÖZ,Anamur İlçe Başkanı Ramazan  Yalçın’la beraber divan üyeleri Kemal Şen,Hikmet Narcı,Ali Özkan ile temsilcilerimiz Sadık Kutlay,Bekir Kızıl, Abdullah Tüzmen ve Neslihan Kutlay’ın da katıldı.

 

Kongrenin açılış konuşmasında Başkan Mumin Çoban;Salona sığmadıklarını belirterek “İşte Erdemli bu, bir daha ki toplantıyı top sahasında yapacağım” dedi. 

Erdemli ’de kuruluş amaçlarının birlik olduğunu belirten Başkan Çoban, siyasetle işleri olmadığını söyledi. Başkan Çoban, “ Biz ülkücü adamız. Ülkücü adamın siyaset yaptığı yer Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Başka partisi yoktur bundan da gurur duyuyoruz,  Allah izin verirse yolumuz zor ve çetin ama Ülkücüler de zoru sever,kolaya hiç talip olmadık olmayacağız ”dedi. 

 

 

Açılış konuşmasından sonra divan seçimi yapıldı, sonrasında Başkan ve yönetim kurulu listesi seçimleri yapıldı. Divan Başkanlığına MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, divan üyeliklerine ise Ülkücü İşçiler Genel Başkan Yardımcısı Gencay Çelik, MHP Mersin milletvekili Dr. Ali Öz ve Av. Hasan Doydu seçildiler. Seçimlerin ardından Toplu resimler çekildi, Dilek ve temennilerde ise Milletvekili Dr. Ali Öz konuşmasında; Ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldıklarında ülkücü işçilerin coşkusunun çok anlamlı olduğunu belirterek MHP ve Ülkücü camiadaki birliği kimsenin bozamayacağını söyledi.Önümüzde yaklaşan yerel seçimlerde Mersin hak ettiği şekilde MHP tarafından yönetilecektir. Mutlaka üç hilali taş binaya dikeceğiz’’dedi.  

 

 

Av. Hasan Doydu ise Ülkücü İşçiler Derneğinin bu coşkulu kongresi için Başkan Mümin Çoban’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içinde özellikle Mersin’de Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse onun etrafında var gücümüzle çalışacağız. Üzümü her zaman siz yetiştirdiniz başkaları yedi; siz çile yollarını tırmandınız, başkaları türkülerini söyledi. Neymiş bu yollarda yürümüşüz. Bu yollarda yürüyen sizsiniz ülkücüler” dedi. 

BAŞKAN TAT: “DOĞUDAKİ BÜYÜKŞEHİRLERİN GÜCÜNÜ KİM KULLANACAK?”

MHP Mersin İl Başkanı ve Divan Başkanı Mahmut Tat ise yaptığı konuşmada; yeniden seçilen Dernek Başkanı Mümin Çoban ve yönetimini kutladı. Ardından siyasetin neden yapıldığını anlattı. Hükümetin telafisi zor tahribatları seyrettiklerini ve 2,5 yıl içinde önemli üç seçimin yapılacağını belirterek Büyükşehir Yasanın neden çıkartıldığını anlattı. AKP siyasetini de eleştiren Başkan Tat, “ Ülkenin onca sıkıntısı var iken Büyükşehir Yasası Türk Milletine ihtiyaç mıydı değil miydi?”şeklinde sorgulanmasını istedi.

 

 

Büyükşehir yasasının Türkiye’de uygulanamayacağını iddia eden Başkan Tat MHP olarak bu yasanın çıkmasına engel olmaya çalıştıklarını da anlatarak Doğu ve Güneydoğu’daki Büyükşehirlerin bu yasa ile sıkıntı getireceğini söyledi. Tat“Mersin’de aldık belediyeyi yönetiyoruz diyelim, eyvallah. Peki Büyükşehir olan Diyarbakır’da Mardin de Van’da seçimi kim alabilir, bu bölgedeki  gücü kim kullanacak,bu güç ile onların ifadesi ile T.C yi tanımıyoruz derlerse ne yapacaklarını AKP yöneticilerine sorun,cevap versinler?”dedi. 

 

 

Milliyetçiliğin de eleştirilmesine tepki gösteren Başkan Tat, “ Bu ülkeyi yöneten başbakan kendi neslini inkar ediyor. Hizmet vermekle görev aldığı milletin duyguları ile alay ediyor, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldık diyor. Sen kimsin Recep Tayip Erdoğan” diyerek eleştirdi ve bunun cevabını yerel seçimlerde, halkın mutlaka vereceğini ve Mersin Büyükşehir’le beraber 13 ilçeyi de Allah’ın izniyle alacaklarını’’ söyledi. 

 

 

GENEL BAŞKAN KANDEMİR 

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Kandemir; Ülke sorunlarını da dile getiren, terör olayları ile gelinen noktaya dikkat çekerek son olarak Türk milliyetçiliğinin eleştirilmesine, ayaklar altına alınmasına da tepki gösterdi. 

Ülkücü İşçilerin ilk seçimde Başbakanı koltuğundan indireceğine inandığını söyleyen Başkan Kandemir, Mersin’deki ülkücülere düşen görevi de hatırlatarak ilk genel seçimlerde MHP’yi tek başına iktidara taşıyıp, Türkmen Beyini Başbakanlık koltuğuna taşımak ve ilk yerel seçimlerde de Mersin’de ilçe belediyeleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesine Üç Hilali dikeceğiz” dedi. 

Kongreden sonra Dernek binasına gidilerek MHP İl Başkanı Mahmut TAT, Genel  Başkan Kandemir, Erdemli Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve yönetimi ile Anamur MHP heyeti samimi bir sohbet toplantısı yaptı. 

 

 

MHP Anamur İlçe Teşkilatı olarak her yerdeki siyasi çalışmalara katılmaktan büyük onur duyuyor ve bu vesile ile Erdemli Ülkücüler Derneğini ve tüm gönüldaşlarımızı yürekten tebrik ediyoruz…"

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi