gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 17  
»Bugün 887  
»Toplam 15043074  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.131.238
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz Anamur'a Geliyor

Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz Anamur'a Geliyor

Tarih 06 Ocak 2013, 11:02 Editör admin

MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur ve Bozyazı'ya gelerek bir dizi temaslarda bulunacak.

     MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur ve Bozyazı'ya gelerek bir dizi temaslarda bulunacak, nabız yoklayacak.

    Tarsus'un 4. dönemdir Belediye Başkanlığına seçilen ve hizmetleriyle takdir toplayan Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur'a geliyor.

     Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı olan, birçok ulusal ve uluslararası ödülün yanı sıra son olarak Ulusal Kalite Ödülü'ne layık görülen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur ve Bozyazı'ya gelerek bir dizi temaslarda bulunacak.

     Program kapsamında 7 Ocak 2013 Pazartesi günü akşam Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret edecek olan Başkan Kocamaz 8 Ocak 2013 Salı günü ise ilk olarak Ören Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirecek. Ören Belediyesi ziyaretinin ardından Anamur'a geçecek olan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz saat 11:00'de Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi makamında ziyaret edecek.

     Anamur Belediyesi ziyaretini Belediye Toplantı Salonu'nda vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürecek olan Başkan Burhanettin Kocamaz, buradaki söyleşinin ardından öğleden sonra bazı temaslarda bulunmak üzere Bozyazı'ya hareket edecek.

     Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmi olarak ağırlanan Başkan Kocamaz'ın adaylığı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunması bekleniyor.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi