gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 100  
»Bugün 489  
»Toplam 15035732  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.59.122.162
» Bu sitemizi ziyaretiniz
KUTSAL GÖREVİNİZ KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

KUTSAL GÖREVİNİZ KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

Tarih 24 Kas?m 2012, 10:25 Editör

MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN, yayınladığı mesajda 24 Kasım Öğretmenler Gününe ilişkin görüş ve düşüncelerini açıkladı.

MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN, yayınladığı mesajda 24 Kasım Öğretmenler Gününe ilişkin görüş ve düşüncelerini açıkladı.

Milli ve manevi değerlere sahip bir kuşağın yetişmesi için öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Değerlerimizin yıpratılıp, milli birlik ve beraberliğimizin çökertilmeye çalışıldığı bir dönemde içinde bulunduğumuz bu trajikomik tablodan kurtulmanın ve muasır medeniyetler seviyesini yakalayıp, geçmenin tekbir  yolu vardır: milletimizin şanına yakışır, Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde; vatanını-milletini, bayrağını, devletini seven ve İslam ahlak ve faziletiyle yetişmiş yeni bir nesil…Bu hususta Ulu Önder ATATÜRK “Öğretmenler; yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” derken ; sizlere de ağır bir görev yüklemiştir.

 

 

Hz. Ali “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” derken, günümüz öğretmenlerinin içinde bulunduğu çaresizliği herhalde işaret etmemişti. Ataması yapılamayan öğretmen adayları intihara teşebbüs ederken, aileleri sefilleri oynarken, otuz civarında öğretmenimiz görev şehidi olurken; kutlamayı çok etik görmüyoruz.

Öğretmenlik mesleğinin maddi ve mesleki itibarını hedef alan yaklaşımlar gerçekleşmediği sürece 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlama etkinliklerinin yapılmasını çok samimi bulmuyoruz.

Öğretmenlerimizin hak ettiği saygıyı ve itibarı gördüğü bir Türkiye profili en büyük arzumuzdur. Tüm olumsuzluklara rağmen, tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, vazifenizin kutsallığı karşısında saygıyla eğiliyoruz…

Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun…

 

RAMAZAN YALÇIN

MHP ANAMUR İLÇE BAŞKANI

YÖNETİM KURULU ADINA

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

               Öğretmenlerimiz Baş Tacıdır

MHP Mersin Akdeniz İlçe Başkanı Remzi Çıngı, yayınladığı mesajında eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenleri baş tacı olduğunu ifade eden MHP Akdeniz İlçe Başkanı Remzi Çıngı, “Ülkemizin teminatı olan genç nesilleri, vermiş oldukları üstün gayretlerle, göstermiş oldukları azim ve kararlılıkla yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en içten duygularımla kutluyorum. Filizlenen umutları hedefe ulaştıran, çekilen çilelerin karşılığında nesillerin büyüyüp yetiştiğini, ülkesine ve milletine hizmet ettiğini gören, yarınların güçlü, büyük ve lider ülkesi Türkiye’nin temel harcını yoğuran öğretmenlerimiz elbette ki başımızın tacıdır. Onların hizmetlerinin ve emeklerinin neticesinde ülkemiz geleceğini hazırlamaktadır.” dedi.

 

                 

Öğretmenlerin kaderine terk edilmemeleri gerektiğini altını çizen Çıngı, “Bugün türlü sorunlarla boğuşan, eğitim sisteminden kaynaklanan sıkıntılar içinde hizmet vermeye çalışan, hayat şartları karşısında tutunmaya çalışan, ayrıca bölücü ve kalleş terör örgütünün hedefi olan, şehit olan, kaçırılan, tehdit altında ve son derece kıt imkânlarla hizmet vermeye çalışan öğretmenlerimiz; unutulmamalı, kaderine terk edilmemeli ve asla yalnız bırakılmamalıdır. Onlar gözümüzün nuru, aydınlık geleceğimizin ilim ve irfan ordusudur. Bu zor zamanlar elbette tarihin akıp giden yıllarında aşılacak, Türk milleti evlatlarının fedakârca ve kahramanca verdiği gayretlerle yükselecektir. Öğretmenlerimiz, işte bu umutlarımızın ve hedeflerimizin mimarlarıdır.” dedi.

Çıngı, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlerimizin gayretine ve gençliğin emeklerine emanet ettiği cumhuriyetimiz, ülkesi ve milletiyle, güçlü ve bahtiyar bir Türkiye olarak yoluna emin adımlarla devam edecek; sürüp giden yıllarda öğretmenlerimiz ardına baktığında binlerce evladıyla, onların hizmetleriyle ve gerçekleştirdikleri hayallerle gurur duyacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olan ve “bir hilal uğruna” şahadet mertebesine erişen aziz öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve şükran duygularımla yâd ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi