gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 42  
»Bugün 814  
»Toplam 15050302  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.116.159
» Bu sitemizi ziyaretiniz
KKTC'DE KURULTAY HEYECANI

KKTC'DE KURULTAY HEYECANI

Tarih 21 Ekim 2012, 21:05 Editör

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurultay heyecanı yaşanıyor. Ulusal Birlik Partisi'nin 19. Olağan Büyük Kurultayı yapılıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurultay heyecanı yaşanıyor. Ulusal Birlik Partisi'nin 19. Olağan Büyük Kurultayı yapılıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurultay heyecanı yaşanıyor.

İktidardaki Ulusal Birlik Partisi'nin 19'uncu olağan Büyük Kurultayı Başkent Lefkoşa'da yapılıyor.

Genel başkanlık için, Parti Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük ile Gazimağusa milletvekili Ahmet Kaşif'in yarıştığı kurultayda, Parti Genel Başkanı ve yetkili organlarının seçimi için bin 427 delege oy kullanacak.

Kurultaya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ve Süleyman Soylu ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de katıldı.

Başbakan Yardımcısı Atalay da katıldı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde iktidardaki Ulusal Birlik Partisi'nin 19'uncu Olağan Büyük Kurultayı'na katıldı.

Atalay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin, Ekonomi ve İşbirliği Teşkilatı'na gözlemci üye olarak seçilmesini Yavru Vatan için kazanılmış yeni bir siyasi platform olarak niteledi.

Atalay şunları söyledi;

"EKO'nun zirve toplantısı vardı geçen hafta Bakü'de, Azerbeycan'da. EKO bir karar aldı Türkiye'nin teklifi üzerine : KKTC devleti bundan sonra EKO toplantılarına gözlemci üye olarak katılmış olacak, yani hem bakan seviyesindeki toplantılara ,hem 2 yılda bir yapılan zirve toplantılarına KKTC de katılmış olacak. Bu tabi Kuzey Kıbrıs için yeni bir platform demektir daha önce İslam işbirliği teşkilatına katılıyordu, şimdi EKO'ya da katılmış oluyor,bunlar adım adım ilerliyor,inşallah Kuzey Kıbrıs'ın uluslararası yeri genişliyor, alanı genişliyor,biz bu platformu kazanılmış yeni bir siyasi platform olarak görüyoruz, çok önemli bir kazanım,yeni bir adım,yeni bir gelişme ve Kuzey Kıbrıs'ın geleceği için çok hayırlı bir gelişme olarak görüyoruz."

 

http://www.aktifhaber.com//kktcde-kurultay-heyecani-678469h.htm

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi