gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 1071  
»Toplam 15045263  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.74.227
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ALİ ER İYİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

ALİ ER İYİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Tarih 19 Mart 2023, 15:00 Editör

Efsane milletvekili Ali ER İYİ Partiye geçti. 21 Dönem AK parti Milletvekilliği yapan Ali ER İYİ Parti Genel Merkezine giderek Mersin Milletvekili adayı olmak için başvurusunu yaptı

EFSANE MİLLETVEKİLİ ALİ ER İYİ PARTİDEN

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

 

Efsane milletvekili Ali ER İYİ Partiye geçti. 21 Dönem AK parti Milletvekilliği yapan Ali ER İYİ Parti Genel Merkezine giderek Mersin Milletvekili adayı olmak için başvurusunu yaptı.

 

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından istenen belgeler ile adaylık başvurusunu yapan Ali ER 28. Dönem için Mersin’den aday olmayı istiyor.

               

Ali ER 20 Mart Pazartesi Günü İYİ; Parti Erdemli teşkilatının önünde Saat: 16.00’da Mersin’li hemşerileri ile buluşarak, onlarla kucaklaşıp basın açıklaması yapacak.

İYİ parti Mersin İl teşkilatından ve Erdemli İlçe teşkilatından alınan bilgiye göre Ali ER’in Erdemli İYİ parti önünde vatandaşların huzurunda yapacak olduğu adaylığını ilan edeceği ve basın açıklaması yapacağı toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Mehmet DUTAR ile İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan AK’ın da katılacağı belirtildi.

 

Erdemli İYİ Parti İlçe Teşkilatı ve Milletvekili aday adayı Ali ER bütün basın mensuplarını yapacağı basın açıklamasına Mersin halkını ve basın mensuplarını davet etti

            
          
          Ali ER’in Biyografisi
  
          Ali Er, 10 Mart 1949 Mersin/Erdemli  doğumludur.  Baba adı İbrahim, anne adı Ayşe'dir. Ziraatçılık ve Çiftçilikle uğraşmaktadır.Lise mezunudur.  Mersin İI Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 18, 19, 20, 21, 22. Dönem Mersin Milletvekili. Er, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Ali Er, Mersin’de İI Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 1987 genel seçimlerinden itibaren ANAP’tan aralıksız 5 dönem (XVIII., XIX., XX., XXI. ve XXII. Dönem) Mersin Milletvekili seçilerek TBMM’de 29.11.1987 – 03.11.2002 arasında TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı.

Kara çadırın Kara çocuğu namı ile ünlendi. Vatandaşın derdine çare olmak, onlara yardımcı olma konusunda yoğun çaba gösterdi.

Anavatan Partisinde iken Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği, Parti Müfettişliği ve Plan ve Bütçe komisyonu üyeliği görevlerinde bulundu.

15.10.2001 tarihinde Anavatan Partisinden istifa ederek, AK Partiye geçti. XXI. Dönem AK Parti İçel Milletvekili olarak görev yaptı.

28. Dönem’de aday olan ve İYİ parti rozeti takan Ali ER  hemşerilerinin kendisine desteğini bekliyor.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi