gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 589  
»Toplam 14974783  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.239.214.173
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ GÖREVİNE BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Tarih 03 Nisan 2019, 15:39 Editör

31 Mart Mahalli Seçimlerinde Anamur Belediye Başkanı Seçilen Hidayet KILINÇ Mazbatasını Alarak görevine başladı.

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ MAZBATAYI TESLİM ALDI, GÖREVE BAŞLADI

Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi adayı olan ve Anamur Belediye Başkanlığını kazanan Hidayet Kılınç, Meclis üyeleri ile birlikte bugün Anamur İlçe Seçim Kurulundan mazbatayı aldı.

 

Saat 09.00´da MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz ve İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Kılınç ve meclis üyelerini Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partililerle vatandaşlar alkışlarla karşıladı.

 

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Portakal ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Necin Akbaş ile birlikte Adliye sarayının önünde çıkan Başkan Hidayet Kılınç´a mazbatasını emekliliğe hazırlanan seçim memuru Uğuray Cihangir verdi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, burada yaptığı kısa konuşmada parti ayrımı yapmaksızın Anamur da herkesin belediye başkanı olacağını belirterek İlçe Seçim Kurulu Hâkimine üyelerine ve mazbatayı elinden aldığı seçim memuru Uğuray Cihangir´e teşekkür etti.

 

Vatandaşlar ve meclis üyeleri ile Yeni Cumhuriyet Meydanına geçen Başkan Hidayet Kılınç, burada Atatürk Anıtı´na çelenk koydu. Belediye girişinde kesilen kurbanları kanları Başkan Kılınç ve her iki partinin ilçe başkanlarının alınlarına sürüldü. Belediye Başkanı Kılınç ve beraberindekiler, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından vatandaşları selamladı. Balkon konuşmasında ilk sözü MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük aldı. Gübbük, 3,5 ay süresince yağmur çamur demeden seçim çalışmalarına katılan her iki partili görevlilere ve destekleyen Anamur halkına teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul “Belediye Başkanımız Sayın Hidayet Kılınç´ın, Anamur´u çağdaş medeniyetler seviyesine getirmek için yapacağı çalışmalarda 248 personelimizle hazırız.” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz da konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın iki lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin Lideri Doktor Devlet Bahçeli başta olmak üzere Anamur´da Cumhur İttifakını destekleyen herkese teşekkür etti. 

                        Anamur´a Yakışır Bir Seçim Oldu 

 

Anamur´un Yeni Belediye Başkanı Hidayet Kılınç öncelikle Anamur’da hiç kimsenin burnu kanamadan Başarılı bir seçim geçirdiklerinden dolayı tüm siyasi partilere ve Anamur halkına teşekkür etti. Başkan Kılınç; “15 Aralıktan bu yana yağmur demediniz, çamur demediniz, gece gündüz demediniz, işimiz var demediniz, bizimle beraber bu yolu hep beraber yürüyerek bugün inşallah buradayız. Başardık teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Anamur´umuza yakışan bir seçim oldu. Ben diğer iki siyasi partimize ve seçime giren partilerimize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiçbir olay olmadı, hiçbir sıkıntı çıkmadı, kimsenin burnu kanamadı. Onlara da teşekkür ediyorum, sağ olsunlar diyorum. Ben yine bu ittifakın kurulmasının baş mimarları, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanım Doktor Devlet Bahçeli´ye burada teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Tabi seçim çalışmalarımızda vaatlerimiz oldu. Bu vaatlerimiz hiçbir zaman kâğıt üstünde kalmayacak. Bu vaatlerimizi sonuna kadar takip edip, 5 sene sonunda o yaptığımız vaatlerimizin üzerine çarpı koyarak Allah´ın izni ile tamamlayacağız. Gece uyumayıp gündüz yatmadan çalışacağız.” dedi.

 

Balkon konuşmasının ardından makamına geçen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Gazeteci Muharrem Garip´in; ‘İlk icraatınız ne olacak?´ sorusuna; “Anamur´a hizmet.” diyerek yanıt verdi. Başkan Kılınç daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

GÖREVİNE BAŞALAYAN ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HİDAYET KILINÇ'A  www.gazeteanamur.com  HABER SİTESİ OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ. HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR. KOLAY GELSİN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi