gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 650  
»Toplam 14974844  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.221.159.188
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMURLULAR 'KAR ŞENLİĞİNDE' KARA DOYDU

ANAMURLULAR 'KAR ŞENLİĞİNDE' KARA DOYDU

Tarih 24 ?ubat 2018, 22:55 Editör

Anamur Belediyesi tarafından bu yıl 2. Si organize edilen "Anamur Belediyesi Kar Şenliği" Anamur'da eğlenceyi zirveye taşıdı.

ANAMURLULAR KAR ŞENLİĞİNDE KARA DOYDU

 

Anamur Belediyesi tarafından bu yıl 2. Si organize edilen “Anamur Belediyesi Kar Şenliği” Anamur’da eğlenceyi zirveye taşıdı.

 

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen kar etkinliğine binlerce kişi katıldı.

 

Müzik eşliğinde eğlenen misafirlere Anamur Belediye Personeli tarafından salep ve portakal suyu ikramında bulunulurken çocuklara balon, şeker ve boyama kitapları hediye edildi.

 

www.gazeteanamur.com 

 

 

Etkinlikte bir konuşa yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “İçerde ve dışarda hainlerle mücadele eden, İslam’ın son ordusu askerimiz, büyük kahramanlıklar göstererek   Doğu’ da Güneydoğu da, Afrin’de canı pahasına savaşıyorlar. Gönül ister ki şehitlerimiz olmasın, gencecik fidanlar toprağa verilmesin ama bu kutsal topraklarda bu coğrafyada yaşamanın  bir bedeli oluyor, yiğitlerimiz şehit oluyor.  Sanmasınlar ki biz ölmekten, şehit olmaktan korkuyoruz. Şehit olmak peygamberlikten sonraki en büyük mertebe biz bunun bilince olan bir milletiz. Terör örgütleri sadece cephede saldırmıyor aynı zamanda  ekonomik ve sosyal olarak İnsanlarımız, toplumumuzu psikolojik  da bizi çökertmeyi hedefliyorlar. İşte biz bunlara inat bu vatanı böldürmeyeceğiz, birlik ve beraberliğimizi bozdurmayacağız, normal hayatlarımızı sürdüreceğiz.  İstiyorlar ki fuarlar, festivaller, etkinlikler yapılmasın ama biz onlara inat sokaklara inip çocuklarımızı güldüreceğiz.“ dedi

 

 

www.gazeteanamur.com 

 

“ Personelimize Teşekkür Ederim”

 

Sözlerine devam eden türe personelini unutmadı.  Türe “ Sabahın 4. de ellerinde kürekle, çuvalla 3 kamyon karı 50 km uzaktan bizim için getiren Fen İşleri Müdürlüğü personelimize ve  halkımız için düzenlenen her etkinlikte başla çalışan personellerimize teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.

 

Şehitleri de unutmayan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Törene katılan çocuklarla birlikte  yakın zaman önce kaybettiğimiz şehitlerimiz Halil İbrahim Şık ve Hasan Kuş adına  zeytin ağacı dikti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi