gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 708  
»Toplam 14974902  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.84.65.73
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR İYİ PARTİ'DEN STK TOPLANTISI

ANAMUR İYİ PARTİ'DEN STK TOPLANTISI

Tarih 22 ?ubat 2018, 00:14 Editör

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı Anamur'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

          ANAMUR İYİ PARTİ’DEN STK TOPLANTISI

 

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı Anamur’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

                        
  

Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, basın temsilcileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

 

 

Kahvaltının ardından söz alan Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut  “Bizler Türk siyasetine yeni katılmış bir partiyiz ve kendimizi anlatmak istiyoruz. Bizler İYİ Parti olarak sevgi ve saygı dili ile siyaset yapmak istiyoruz. Bizim partimiz  STK’ları toplumsal  sorunlarına çözülmesine katkı sağlayan  bir kurum ve demokrat ülkelerin bir vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu kapsamda STK’larımız siyasi baskı altında kalmadan aktif olarak karar alma süreçlerinde katkısı olması gerektiğini düşünüyor.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut‘tan sonra söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ Yerelden genele bakarsak biz İYİ Partinin çok iyi bir başarı sağlayacağına inanıyoruz ve bu başarıyı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Peki, biz İYİ Parti olarak STK’larımızdan neler bekliyoruz;  aslında biz STK’larımızın siyasete bulaşmadan, vatandaşlarımızın hizmetinde olmasını, bulunduğu bölgenin menfaatini düşünmesini bekliyoruz. Yerel yönetimlerle, yerel mülki makamlarla işbirliği içinde bir STK istiyoruz. Herkesin bir siyasi görüşü vardır ama bunu hizmete karıştırılmamalı.

 

 

 

“Atatürk’ün yolunda ayakkabılarımızı eskiteceğiz.”

 

Dün Ankara’ da yaptığı bir  bir toplantıda Genel Başkanımız Meral Akşener’in belirttiği gibi ahde vefa için, barış için huzur için birlikte olmalıyız. Dün basın temsilcilerimize de belirttiğim gibi kim kiminle ittifak yaparsa yapsın bizim ittifakımız halkla. Biz Parti olarak Atatürk’ün yolunda ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Biz bu yolda korkmadan cesurca STK’larımızın desteğini bekliyoruz. Biz Türkiye’ yi kucaklamaya hazır bir siyasi partiyiz dün belirttiğim gibi yine söylüyoruz “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi