gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 34  
»Bugün 938  
»Toplam 14975132  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.205.114.205
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı İlk Basın Toplantısını Yaptı

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı İlk Basın Toplantısını Yaptı

Tarih 21 ?ubat 2018, 00:39 Editör

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı ilk basın toplantısını sabah buluşmasıyla gerçekleştirdi.

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı İlk Basın Toplantısını Yaptı

 

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı ilk basın toplantısını bu sabah  gerçekleştirdi.

 

Basınla,  Bahçelievler Şehit İbrahim Armut Parkında kahvaltı da bir araya gelen İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri kendilerini basına tanıttı.

 

Kahvaltıya İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Başkan Yardımcıları Sezai Şimşek, Hasan Ali Sarıca,  Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Türkay, Uğur Güngör, Ali Rıza Bulut, Anamur Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, basın temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

 

Kahvaltının ardından söz alan Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut  “İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatımız ilk toplantısını siz basın temsilcileri ile yapıyor. Biz İYİ Parti olarak Türkiye’de basının ne kadar önemli olduğunun farkındayız, bilincindeyiz. Bizim partimiz henüz çok yeni bir parti, biz bu partiyi milletimizin talebi üzerine kurduk ve vatandaşımızın bu talebi doğrultusunda Önce Anamur’u sonra mersin’i sonra da Türkiye’yi yönetmeye aday bir partiyiz.

 

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener dahil olmak üzere bizlere,  İYİ Partililere ulusal basın da çok yer vermiyorlar. Biliyoruz bu konu ülkemizin kanayan bir yarası,  biz bu İYİ Parti olarak her daim basının özgürlüğünden yanayız.” şeklinde konuştu.

 

Sözlerine devam eden Başkan Bulut parti ilkelerinin şeffaflıktan yana, Atatürk’ün yolunda milli menfaattarımız doğrultusunda ilerleyeceğini duyurdu.

 

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut‘tan sonra söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “Öncelikle İlçe Başkanımıza bizleri sizinle buluşturduğu içim teşekkür ederim.  Türkiye bir süreçten geçerken biz MHP’de bir süreçten geçtik ve İYİ Parti’yi kuruldu. İlerleyen süreçte de ülkemizin menfaatleri için yedi meclis üyemizle beraber partimizden bir süreliğine yarıldık İYİ Parti çatısında buluştuk. Biz teşkilatımızla birlikte Anamur Halkımızın tamamını kucaklayacağız.

 

 

 

“Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

 

İlçe Başkanımız Benin her daim en başından beri yol arkadaşım, yönetim kurulu üyelerimiz benim gurur kaynağım.   Biz bu saatten sonra teşkilatımız ve belediyemiz ile el ele halkımıza hizmet edeceğiz. Belediye olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz İYİ Partililer olarak ülkemizin yüz de yüzünün ilkelerimizden ödün vermeden umudu olacağız.  Biz İYİ Partililer olarak herkese kucak açacağız, sokak siyaseti yapmayacağız, ayrım yapmayacağız, bizim kimse ile hesabımız yok bizim sevdamız Anamur, bizim sevdamız Türkiye. Buradan sizin huzurunuzda sesleniyoruz; kim kiminle ittifak kurarsa kursun biz halkla ittifak yapacağız. Süreç neyi gösterir bilemeyiz ama biz Büyükşehir Belediyesine de talibiz. Biz halkımıza da partimize de güveniyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Kahvaltı parti yönetiminin  basın mensuplarının sorularını cevaplaması ile son buldu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi