gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 1527  
»Toplam 15036770  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.24.159
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TÜRKAV ANAMUR ŞUBESİ

TÜRKAV ANAMUR ŞUBESİ "İSTİKLAL MARŞINI EZBERE GÜZEL OKUMA" YARIŞMASIN DÜZENLİYOR

Tarih 23 ?ubat 2017, 23:38 Editör

TÜRKAV Anamur Şubemiz tarafından düzenlenecek olan "İSTİKLAL MARŞI'NI EZBERE GÜZEL OKUMA" yarışması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla tüm okullarımıza gerekli duyuru ve yarışma şartnamesi gönderildiği açıklandı.

 

TÜRKAV ANAMUR ŞUBESİ “İSTİKLAL MARŞINI EZBERE GÜZEL OKUMA” YARIŞMASIN DÜZENLİYOR

 

TÜRKAV” İstiklal Marşını Güzel Okuma “yarışması düzenliyor. Konu hakkında bir basın bildirisi yayınlayan TÜRKAV Anamur Şube Başkanı Mehmet Gümüş, ``12 Mart  İstiklal Marşının Kabulü`` münasebetiyle Yarışmaya Ortaöğretim Okullarının 5., 6., 7 ve 8.sınıfları ile Lise ve Dengi Okulların tüm   sınıfları katılabileceğini söyledi.

 

 

Yarışmaya katılacaklar 04 Mart 2017  Cumartesi günü saat   09:.30 `da Anamur  Belediye Meclis salonunda  jüri önünde ön elemeye katılacaklarını kaydeden Gümüş basın bildirisinde şunları dile getirdi.

 

 

 

 “1921 Yılında, Şanlı Bayrağımızın ve Kahraman Türk Milletimizin simgesi olan, M.AKİF ERSOY`un yazdığı, İstiklal Marşı`nın milli marş olarak TBMM`de kabulünün 96.yıl dönümü münasebetiyle de; Hem Milli Şairimiz M.AKİF ERSOY`u   anmak hem de Ortaöğretim ve Lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimizde milli bilinci geliştirmek, Vatan Millet ve  Bayrak sevgi ve saygısını geliştirmek. Toplum karşısında   kendilerini ifade etme yeteneğini kazandırmak. Öz güven vermek. Türkçe`yi güzel ve   düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek. Geçmiş ile gelecek arasında tarihi, milli ve manevi   köprüyü oluşturmak amacıyla 11 Mart 2017 cumartesi günü saat 19:30 ‘da Anamur Belediyesi Kaşdişlen Kültür Merkezinde Yarışmamızın final’i düzenlenecektir. Yarışmamızı izlemek için Anamurlu bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

 

 

TÜRKAV Anamur Şubemiz tarafından düzenlenecek olan ``İSTİKLAL MARŞI’NI  EZBERE GÜZEL OKUMA” yarışması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla tüm okullarımıza gerekli    duyuru ve yarışma şartnamesi  gönderilmiştir.

 

Yarışmaya müracaat edecek öğrencilerimiz TÜRKAV Anamur Şubesine ve Anamur Belediyesi Kırmızı Masa’ya müracaat edebileceklerdir. Yarışmayla ilgili  gerekli bilgiyi okullarından alabileceklerdir. Yarışmaya en son müracaat tarihi: 03 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadardır

 

 

TÜRKAV Yönetim Kurulu olarak "İstiklal Marşını  Ezbere Güzel Okuma"  yarışmasına   katılacak olan, ortaöğretim ve lise düzeyindeki tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi