gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 52  
»Bugün 1022  
»Toplam 15050510  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.115.120
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR-BİNGEN KARDEŞ KENTLER PROJESİNDE İNCELME

ANAMUR-BİNGEN KARDEŞ KENTLER PROJESİNDE İNCELME

Tarih 28 Kas?m 2016, 00:19 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yapımı devam eden Kardeş Kentler Parkı Projesi ve Tenis Kortları Projesinde incelemelerde bulundu.

ANAMUR-BİNGEN KARDEŞ KENTLER PROJESİNDE İNCELME

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yapımı devam eden Kardeş Kentler Parkı Projesi ve Tenis Kortları Projesinde incelemelerde bulundu.

 

25 Kasım Cuma günü devam eden proje çalışmalarını yerinde inceleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe gelinen aşama hakkında proje müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. İlk olarak Güzelyurt Mahallesi Akın Camii karşısında bulunan Kardeş Kentler Parkı Projesini inceleyen Başkan Türe burada verdiği bilgide Kardeş Kentler Parkı Projesi’nin 6.000 metrekarelik alanda 90 gün içerisinde tamamlanacağını, içerisinde Azerbeycan-Şemkir, Almanya-Bingen ve Kıbrıs-Girne şehirlerini temsilen alanlar bulunacağını, pergolalara, oturma bankları, yürüyüş yolu, 32 araçlık otopark, çocuk parkı, fitnes parkı ve kardeş kentler kafeteryası ile, yeşil alanlar ile Anamur’a kazandırılacağını belirtti.

 

 

Başkan Türe Anamur’un yeni bir sosyal alana ve yeşil alana kavuştuğunu belirterek projenin açılışını da Anamurlularla kısa süre sonra hep birlikte yapacağız dedi.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe’ye proje incelemelerinde MHP Anamur İlçe E.Başkanı Erdal Bulut, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Türkay ve Ali Rıza Kibrit eşlik ederken Kardeş Kentler Parkı Projesi’nde gerçekleşen çalışmaların incelenmesinin ardından Başkan Türe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte temelini attıkları 6000 metrekarelik Güzelyurt Mahallesi Tenis Kortları ve Spor Kompleksi projesini gezdi.

 

 

Projenin gelinen son noktası hakkında müteahhit firma yetkilerinden bilgi alan Başkan Mehmet Türe burada verdiği bilgide kısa süre sonra bu önemli projenin Anamur’un hizmetine gireceğini ifade etti.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe Mersin Büyükşehir Belediyesi ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile el ele vererek Anamur’a birçok hizmeti kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

 

 

Başkan Türe Kardeş Kentler Parkı ve Tenis Kortları Projelerinin yanı sıra 2 Yeni Düğün ve Toplantı Salonu, Bahçelievler Parkı ve Spor Kompleksi, Köşekbükü Astım Mağarası Restorasyonu ve Güneybahşiş, Gercebahşiş, Karalarbahşiş, Çarıklar başta olmak üzere yakın mahallelerde sıcak asfalt altyapı hazırlığının sürdüğünü, sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirecek olan iş makinelerinin mahallerere ulaştığını belirtti.

 

Başkan Türe Çarıklar mahallesinde Meski tarafından içmesuyu hatlarının yenileme çalışmalarının başladığını sözlerine ekledi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi