gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 227  
»Toplam 15049715  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.134.118.95
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den Karalarbahşiş'e Ziyaret

Başkan Türe'den Karalarbahşiş'e Ziyaret

Tarih 06 Kas?m 2016, 23:22 Editör

Her hafta ayrı bir mahalleye ziyaret gerçekleştiren Başkan Türe gittiği yerlerde mahalle halkı ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor, vatandaşlarla sohbet ediyor.

              Başkan Türe’den Karalarbahşiş’e Ziyaret

 

Her hafta ayrı bir mahalleye ziyaret gerçekleştiren Başkan Türe gittiği yerlerde mahalle halkı ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor, vatandaşlarla sohbet ediyor.

 

 

04 Kasım 2016 Cuma günü Karalarbahşiş ziyaretinde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ziyaretinde MHP Anamur E. İlçe Başkanı Erdal Bulut, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Rıza Kibrit ve Ahmet Türkay eşlik etti. Başkan Türe ve beraberindekiler Cuma Namazını Karalarbahşiş mahallesinde kıldılar namaz öncesi mahallelerde incelemelerde bulunan heyet namaz sonrası da muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

 

Vatandaşlara bir konuşma gerçekleştiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe her gecenin sabahında farklı bir gündemle uyandığımız bir dönemde yaşadığımızı kaydetti. Başkan Türe, “Şunun altını çizmek istiyorum. Ülkemiz sınırları içerisinde, ortadoğuda, sınırlarımızda değişik olaylarla karşılaşıyoruz.  Ülkemizin, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın susmaması için artık siyasetin bir kenara itilip, bir zamanlar Osmanlı’nın hasta adam dediklerini biliyoruz 1. Dünya Savaşında O döneme benzer bir dönemle karşı karşıyayız.  7 düvel dediğimiz Amerika’sı, Almanya’sı, İsrail’i, tekrar birikmiş, şu anda şu Anadolu coğrafyasında bizim huzurumuzu kaçırmak, ülkemizi bölmek için iş birliğine giriştiler.  Eskiden bunu gizli yapıyorlardı, artık alenen yapıyorlar.” dedi. 

 

 

Bu dönemin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönem olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasının devamında; “ Amerika sınır ötesindeki YPG’yi desteklediğini açıkça söylüyor.  Almanya, teröristleri saklıyor ve artık  ‘vermiyorum.’ diyor. Amerika’nın uşağı haline gelmiş, ülkesinde birlik ve beraberliği kaybetmiş, topraklarını kontrol edemez hale gelmiş Irak hükümeti,  bizim devletimize açık açık rest çeker hale gelmiş. Kendi ülkesini toparlayamıyor.  Niye, Amerikası var onun.  Herkes evinin önünü temizlerse sokak tertemiz olur.’ Diye bir söz var dolayısıyla, Anamur’a sahip çıkacağız.  Birlik beraberliğimizi koruyacağız. Herkesin bir siyasi görüşü vardır.  Saygı duyacağız. “ dedi.  Başkan Türe bununda herkesin görevini en iyi şekilde yapmasından geçtiğini belirterek, ‘İmam en iyi şekilde imamlığını, muhtar en iyi şekilde muhtarlığını Belediye Başkanı da en iyi şekilde belediye başkanlığını yapacak. “ dedi. 

 

 

 

Ülkemizi bu zor durumdan kurtarmak için, devletimizin aldığı politikaların, hükümetimizin aldığı politikaların arkasında duracağız.” İfadesini kullandı.  Suriye de, Irakta varız, var olacağız. Doğuda, Güneydoğu da terörle mücadelenin en iyisini yapacağız. Bu, silahlı kuvvetlerimizin, Mehmetçiğimizin, o kaybettiği ruh halinin geri gelmesi için onlara destek vereceğiz.  Gün ayrılık zamanı değil, gün sokakta siyaset yapma zamanı değil. Gün omuz omuza verme zamanı.” ifadesini kullandı.

 

 

 

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi