gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1195  
»Toplam 15043383  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.216.229
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçiyor

Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçiyor

Tarih 01 Ekim 2016, 23:56 Editör

Başkan Mehmet Türe sadece günümüz ihtiyaçları için değil gelecekte ki taleplere de cevap verebilecek modern ve büyük bir caminin Sanayi'ye kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

                  Sanayi Camisi Projesi Hayata Geçiyor

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 01 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te Anamur Sanayi Sitesinde Sanayi Yönetimi ve Sanayi esnaflarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 

Toplantıya Sanayi Sitesi Başkanı Abdulkadir Şahin ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Türkay, Ali Rıza Kibrit, Ahmet Öğür, Ayhan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları ve esnaflar katıldı.

 

 

 

Toplantıda Konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Sanayi Cami Projesinin başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Türe elindeki Cami Projesini Sanayi Yönetimi ve esnaflara tek tek anlattı. Sanayi meydanına yakın olan park alanında bulunan arazinin 175 bin Tl karşılığında kamulaştırıldığını ve burada 600 kişilik, 2 katlı, 2 minerali bir caminin inşa edileceğini belirten Başkan Mehmet Türe Sanayi için verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini sanayi altyapısının yenilendiğini parke döşeme çalışmalarının yapıldığını, Sanayi’yi çevreleyen derenin ıslahının tamamlandığını ve daha gerekli her tür çalışmanın süreceğini söyledi.

 

 

Sanayi Yönetimi ile el ele vererek sanayide ki çirkin görüntülerin, hurda araçların, atıkların, molozların kaldırılacağını ve devamlı bir zabıta görevlendirileceğini ifade eden Başkan Mehmet Türe sadece günümüz ihtiyaçları için değil gelecekte ki taleplere de cevap verebilecek modern ve büyük bir caminin Sanayi’ye kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Toplantının ardından Sanayi yönetimi Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla Sanayi Sitesini gezen Başkan Mehmet Türe tespit edilen eksiklerin de en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

 

 

 

Sanayi esnafıyla çay içen Başkan Mehmet Türe yapılan sohbetlerin ardından sanayi sitesinden ayrıldı.

 

           
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi