gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 7  
»Bugün 241  
»Toplam 15054114  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.129.22.135
» Bu sitemizi ziyaretiniz
CHP İlçe Kongresi'nin Yankıları Sürüyor

CHP İlçe Kongresi'nin Yankıları Sürüyor

Tarih 08 May?s 2012, 09:23 Editör admin

CHP Anamur İlçe Kongresi'nin Yankıları Sürüyor.

     CHP İlçe Kongresi Genel Merkez ve İl Örgütlerinin geniş katılımıyla gerçekleşti, ancak ülke genelinde yankısı bitmedi. Kongrede Ayhan Güzel’in desteklediği Nevin Özel’in listesi 128 oy alırken Ortak Akıl Platformu’nun desteklediği Gökçin Yalçın’ın listesi ise 78 oy aldı.

     Genel Merkez’den Muharrem İnce’nin de katıldığı Kongre Salonu’nda açılan ‘Satılık Değiliz be Güzelim’ yazılı pankart ortalığı karıştırdı. Kısa süreli de olsa arbede yaşanmasına neden olan pankart sağ duyulu partililerce toplattırıldı. Ancak açılan pankart sadece salonda değil Anamur’da hatta ülke gündeminde geniş yer tuttu.

     Ulusal medya organları konuya gazete ve tv yayınlarında yer verdi. Cumhuriyet,  Milliyet, Vatan, Sabah, Star, Zaman, DHA, CNN Turk, Haberler.com, Mynet ve birçok site ile TV kanalı haber bültenlerinde CHP Anamur Kongresini işledi.

     Kogre sonunda salonda bulunan partililere seslenen  Gökçin Yalçın kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek “ Kongrelerin yapılma nedeni bayrak yarışıdır. Bir gün gelecek,bu arkadaşlarımızdan da bayrağı bir başkası alacak” dedi. Oyların açıklanmasının ardından kongrede bulunan partililere kısa bir teşekkür konuşması yapan Dr. Nevin Özel “  Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer sizlerle olmaktan, sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan son derece mutlu olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu bayrak yarışında sizlerle güç birliği yaparak, partimizin yerelde ve genelde iktidara taşımak için çalışacağımıza söz veriyorum”  dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi