gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 35  
»Bugün 319  
»Toplam 15049807  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.116.90.141
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN MHP İL BAŞKANLIĞI MAHMUT TAT YENİDEN SEÇİLDİ

MERSİN MHP İL BAŞKANLIĞI MAHMUT TAT YENİDEN SEÇİLDİ

Tarih 06 May?s 2012, 01:48 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı'na Mahmut Tat, yeniden seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı'na Mahmut Tat, 353 oyla yeniden seçildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisinde 5 Mayıs Cumartesi günü Mersin’de yapılan 638 delegenin katıldığı kongre sonucunda (MHP) Mersin İl Başkanlığı’na Mahmut Tat, yeniden seçildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı'na Mahmut Tat, yeniden seçildi.

 

MHP Mersin 10. İl Olağan Kongresi, Mersin Edip Buran Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Saat:11.00’de başlayan kongrede ilk olarak Şehitler için saygı duruşu, ardından İstiklâl Marşı okundu. Divan başkanlığı seçimine geçilerek divan heyeti belirlendi.

 

Divan Başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve iki kişiden oluşan diğer iki genel merkez yöneticisi teklif edildi. Bu teklif oybirliği ile kabul edildi.

 

Divan Başkanlığına seçilen genel merkez yöneticisi Semih YALÇIN salonda bulunan boş koltuklara dikkat çekti. Seyircinin bazı koltukları boş bırakmasına rağmen delegenin tam olduğu seçimler sonucunda anlaşıldı. Salonun sıcak oluşu ve partililerin kulis çalışmaları için salon dışında gölgeliklere çekilerek sohbet etmeleri gözden kaçmadı.

 

Mevcut İl Başkanı Mahmut Tat ile Mehmet Akif Çiftçi ve Aytur Gezer'in yarıştığı kongreye MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Mersin Milletvekili Ali Öz ile Tarsusu, Anamur, Erdemli, Gülnar, Çamlıyayla ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

 

Kongreye 638 delegeden 621’i katıldı

 

Saatin beşi göstermesi ile sandıklar açılarak oy sayım ve tasniflerine geçildi.

 

Kongrede 638 delegeden 621'i oy kullandı. 353 oy alan Mahmut Tat, yeniden MHP Mersin İl Başkanlığı'na seçildi. Mehmet Akif Çiftçi’nin 244 oy aldığı kongrede Aytur Gezer 18 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

 

Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra salondan hemen ayrılan Mehmet Akif ÇİFTÇİ teşekkür konuşmalarını dinlemedi.

 

Davet üzerine seçimi kazanarak İl Başkanlığına yeniden seçilen Mahmut TAT’la birlikte sahneye gelen Aytur GEZER kısa bir konuşma yaptı. Seçimlerin Mersin’e hayırlı olmasını dileyerek, kazananın MHP olduğun söyledi.

 

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Mahmut TAT’da; Mersin ve ülkemiz için yani bir dönemin başladığını belirtti. Çoğu kongrelere nasip olmayan yüksek katılımlı bir delege ile seçimi gerçekleştirmenin sevindirici olduğunu söyledi. Böyle yüksek katılımı ile seçime ilgi gösteren ve kongre süreci boyunca salona gelerek sonuna kadar kongreyi takip eden delegelere teşekkür etti. MHP’nin yerelde ve genel seçimlerde iktidar olması için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek partilileri selamladı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi