gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 656  
»Toplam 15054529  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.193.158
» Bu sitemizi ziyaretiniz
CHP'de Tekin İstifası Anamur'u Nasıl Etkileyecek

CHP'de Tekin İstifası Anamur'u Nasıl Etkileyecek

Tarih 04 May?s 2012, 00:31 Editör admin

Anamur ilçe Kongresine de katılacağını açıklayan Gürsel Tekin'in istifası kafaları karıştırdı.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Partisindeki görevinden istifa etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

     MYK toplantısından sonra gazetecilerin Gürsel Tekin'in istifasına ilişkin soruları üzerine, yazılı bir açıklama yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, istifanın tek taraflı bir irade beyanı olduğunu söyleyerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in MYK'dan ayrılma kararının geçerli olduğunu ve istifasının kabul edildiğini kaydetti.

     Bilindiği üzere Anamur'da siyasi arenada CHP saflarında boy gösteren işadamı Ayhan Güzel yaklaşık 1 ay önce Antalya'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in kaldığı ve kendisinin de konakladığı otelde sabah kahvaltısı sırasında, o dönem Genel Başkan Yardımcısı olan Tekin ile bire bir görüşme yapan Ayhan Güzel, Anamur'da 6 Mayısta yapılacak olan CHP ilçe kongresi ve kongre öncesinde vereceği bin kişilik yemeğe Gürsel Tekin’i davet etmişti.


     Gürsel Tekin olağanüstü bir durum olmaması halinde kesinlikle yemekte bulunacağını, Anamur’da bir gece konakladıktan sonra ilçe kongresine de katılacağını belirtmişti.

     Gürsel Tekin desteğini o dönem için arkasına alan Ayhan Güzel'in davetiyle ilgili Gürsel Tekin'in istifa sarsıntısının ardından Anamur'daki kongreye ve Ayhan Güzel'in vereceğe yemeğe katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi