gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 40  
»Bugün 744  
»Toplam 15050232  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.116.36.221
» Bu sitemizi ziyaretiniz

"ŞEHİT VERMEYE BİZİ ALIŞTIRAMAYACAKSINIZ!"

Tarih 23 May?s 2016, 23:19 Editör

5 Nisan günü bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu ağır yaralanan ve GATA'da tedavisi süren çevik kuvvet polisi Fırat Palamut’un yaşam savaşını kaybederek şehit düştü.

           “ŞEHİT VERMEYE BİZİ ALIŞTIRAMAYACAKSINIZ!”

 

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 5 Nisan günü bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu ağır yaralanan ve GATA’da tedavisi süren çevik kuvvet polisi Fırat Palamut’un yaşam savaşını kaybetmesinin ardından taziye mesajı yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu iktidar ne kadar uğraşsa da biz şehit vermeye alışmayacağız” diye konuştu.

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru Fırat Palamut (25), Silopi görevi sırasında 5 Nisan günü PKK'nın roketli saldırısında ağır yaralanmış ardından GATA'da tedavi altına alınmıştı. Çevik Kuvvet Polisi Palamut, yaşam savaşını kaybederek şehit düştü.

 

Şehit Polis Memuru Fırat Palamut’a Allah’tan rahmet dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Değerli evladımız Fırat Palamut yaklaşık 45 günlük yaşam savaşını kaybederek şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar dilerim” dedi.

 

 

Türkiye’nin her gün acı üstüne acı yaşadığını vurgulayan CHP’li Özyiğit, “Kendi dediklerini uygulayacak, sözünden çıkmayacak bir Genel Başkan, bir Başbakan aramakla meşgul olan bir Cumhurbaşkanımız varken, 23 milyon oy almış ve 1 kişinin sözüyle bu 23 milyonu bir kenara iterek Başbakanlık’tan çekilen idarecilerimiz varken, terörün bitmesini beklemek maalesef hayalcilik oluyor. Bu vatanın evlatları tek tek şehit düşerken, memleketin her köşesine bir ateş düşerken, sırf kendi iktidarlarını sürdürebilmek için terörü körükleyenlerin vicdanı ne durumda gerçekten merak içerisindeyim” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi